Arrangementen

Op deze pagina vindt u de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Wij verzorgen diverse arrangementen aan boord! Ook combinaties met een restaurant of met een gezellige activiteit zijn mogelijk. Wilt u graag iets anders? Laat het ons weten en wij regelen het voor u!

Voordeel Dagprogramma's

Voordeel Dagprogramma's

Een volledige dag uit in Breda incl. een zeer aantrekkelijke korting. Speciaal voor jouw groep hebben wij de perfecte programma's.

Arrangementen aan boord

Arrangementen aan boord

Wij verzorgen uw borrel, lunch, high tea, BBQ of tapas diner aan boord terwijl u geniet van een prachtige boottocht. Geheel naar uw wensen samen te stellen.

Varen & Eten

Varen & Eten

Geniet van een luxe tocht met een hapje en drankje en ga daarna heerlijk dineren bij een restaurant naar keuze. Of kies voor de BBQ of Tapas Boot.

(Winter) Activiteiten

(Winter) Activiteiten

Ook in het najaar en in de winter hebben wij het perfect uitje voor jullie groep. Bekijk snel onze leuke winter arrangementen! 

Varen & Activiteit

Varen & Activiteit

In combinatie met een luxe rondvaart zijn bij ons diverse leuke activiteiten te boeken voor een compleet dagje uit! Bekijk het aanbod of stel je eigen uitje samen.

ZWART, de (indoor) hit van het jaar!

ZWART, de (indoor)  hit van het jaar!

Bij ZWART Breda gaat het licht uit. Dineren, lunch of genieten van een proeverij in het donker is een unieke en onvergetelijke ervaring! Kijk snel naar alle mogelijkheden! 

Activiteiten

Activiteiten

Wij verzorgen en organiseren unieke groepsuitjes in Breda. Bekijk nu onze nieuwste activiteit: Escape City Game; of één van de andere activiteiten zoals Crazy 88 en Streetgolf.

Winter dagprogramma's

Winter dagprogramma's

Boek nu jullie dagprogramma waarmee je ook in de koudere maanden een geweldige dag beleefd! Kijk snel naar de verschillende programma's!

Winteruitje XL

Winteruitje XL

Speel het zintuigenspel, ga dineren in het donker en sluit deze heerlijke dag af met de gezellige Pubquiz.

Winteruitje

Winteruitje

Speel de spannende Escape City Game en geniet vervolgens heerlijk van een diner op het Indoor Strand of bij Zwart Breda.

Strand Binnen winter boulevard

Strand Binnen winter boulevard

Verras je collega's of partners met dit bijzondere eindejaars evenement op het indoor strand. Ongedwongen, verrassend en informeel samenkomen in een unieke setting van winterse sferen met o.a. foodtrucks, entertainment en activiteiten. Dit evenement duurt van 20 t/m 22 december