Breda Bubbelt

Natuurlijk wordt er 's zomers door ontzettend veel man gedreven in mooie kleurrijke bootjes op het Bredase water, maar een jaar bestaat uit
4 seizoenen en niet elk seizoen is geschikt voor dit soort evenementen. Daarom zorgen wij voor warmte tijdens je koude dagen. Stel je eens voor…. 
We bouwen Strand Binnen om tot strand bioscoop en zetten deze helemaal vol met dikke verwarmde hot tubs en de verwarming van het strand op standje tropisch! Met een heuse preparty wordt de avond geopend en kunnen de voorbereidingen getroffen worden om te water te gaan.
Na de preparty stap je samen met je mede-dobberaars in je luxe hot tub om heerlijk te chillen. Terwijl jullie van een goede film genieten, bezorgt de ober jullie drankjes aan de hot tub.
Uiteraard blijft het niet bij die unieke filmervaring. Na de film wordt het bioscoopscherm vervangen door een DJ booth en volgt er de welbekende afterparty!

"Back to the Future meets The Hangover" is de beste omschrijving voor de film die we op vrijdagavond 4 maart 2016 hebben gedraaid tijdens Breda Bubbelt. We hebben deze avond Hot Tub Time Machine op het witte doek getoverd. Voor groepen van 4 tot 18 personen was de privé hot tub te boeken. Film-, bubbel- en afterparty liefhebbers konden ook losse tickets kopen en zo in een hot tub naar keuze stappen.