Arrangementen

Op deze pagina vindt u de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Wij verzorgen diverse arrangementen aan boord! Ook combinaties met een restaurant of met een gezellige activiteit zijn mogelijk. Wilt u graag iets anders? Laat het ons weten en wij regelen het voor u!

Veilige Corona uitjes

Veilige Corona uitjes

Door onze ruime boten, ons ruimte terras bij BAAI en de vele stadspellen zijn er nog steeds veel mogelijkheden voor een leuke dag weg bij ons! 

Varende Kassen

Varende Kassen

Geniet van Breda vanuit in een varende kas! Veilig in je eigen bubbel, maar vooral ook heel erg gezellig en sfeervol! 

Arrangementen aan boord

Arrangementen aan boord

Wij verzorgen uw borrel, lunch, high tea, BBQ of tapas diner aan boord terwijl u geniet van een prachtige boottocht. Geheel naar uw wensen samen te stellen.

Varen & Activiteit

Varen & Activiteit

In combinatie met een luxe rondvaart zijn bij ons diverse leuke activiteiten te boeken voor een compleet dagje uit! Bekijk het aanbod of stel je eigen uitje samen.

Voordeel Dagprogramma's

Voordeel Dagprogramma's

Een volledige dag uit in Breda incl. een zeer aantrekkelijke korting. Speciaal voor jouw groep hebben wij de perfecte programma's.

Activiteiten

Activiteiten

Wij verzorgen en organiseren unieke groepsuitjes in Breda. Bekijk nu onze nieuwste activiteit: Escape City Game; of één van de andere activiteiten zoals Crazy 88 en Streetgolf.

Varen & Eten

Varen & Eten

Geniet van een luxe tocht met een hapje en drankje en ga daarna heerlijk dineren bij Zwart, de Kookstudio, BAAI of een restaurant naar keuze. Of kies voor de BBQ of Tapas Boot!

Kookworkshops

Kookworkshops

Maak een keuze uit de verschillende kookworkshops aan onder begeleiding van onze professionele kok!

(Winter) Activiteiten

(Winter) Activiteiten

Ook in het najaar en in de winter hebben wij het perfect uitje voor jullie groep. Bekijk snel onze leuke winter arrangementen! 

Zomerfestival in Breda

Zomerfestival in Breda

Op zoek naar de ultieme festivalsfeer voor jouw (bedrijfs)uitje? Dat hoeft niet op een festival te zijn, maar kan vanaf nu gewoon in hartje Breda! 

Escape City Game

Escape City Game

De hit van het moment! Ga samen met jouw team de uitdaging aan. Werk samen, los de raadsels op en kraak de codes. Lukt het jullie op tijd?

Bier boot

Bier boot

Gezellig met vrienden een biertje drinken op het water! Compleet vanaf € 27,50 pp

BBQ Boot

BBQ Boot

Een geweldige tocht op een luxe sloep of terrasboot met een BBQ aan boord. Keuze uit verschillende menu's, incl. onbeperkt bier, fris, en wijn. Compleet vanaf €59,50 per persoon.