Arrangementen

Op deze pagina vindt u de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Wij verzorgen diverse arrangementen aan boord! Ook combinaties met een restaurant of met een gezellige activiteit zijn mogelijk. Wilt u graag iets anders? Laat het ons weten en wij regelen het voor u!

Voordeel Dagprogramma's

Voordeel Dagprogramma's

Een volledige dag uit in Breda incl. een zeer aantrekkelijke korting. Speciaal voor jouw groep hebben wij de perfecte programma's.

Arrangementen aan boord

Arrangementen aan boord

Wij verzorgen uw borrel, lunch, high tea, BBQ of tapas diner aan boord terwijl u geniet van een prachtige boottocht. Geheel naar uw wensen samen te stellen.

Varen & Eten

Varen & Eten

Geniet van een luxe tocht met een hapje en drankje en ga daarna heerlijk dineren bij een restaurant naar keuze. Of kies voor de BBQ of Tapas Boot.

Varen & Activiteit

Varen & Activiteit

In combinatie met een luxe rondvaart zijn bij ons diverse leuke activiteiten te boeken voor een compleet dagje uit! Bekijk het aanbod of stel je eigen uitje samen.

ZWART, de mooiste beleving in het donker!

ZWART, de mooiste beleving in het donker!

Bij ZWART Breda gaat het licht uit. Dineren, lunch of genieten van een proeverij in het donker is een unieke en onvergetelijke ervaring! Kijk snel naar alle mogelijkheden! 

Activiteiten

Activiteiten

Wij verzorgen en organiseren unieke groepsuitjes in Breda. Bekijk nu onze nieuwste activiteit: Escape City Game; of één van de andere activiteiten zoals Crazy 88 en Streetgolf.

Kookworkshops

Kookworkshops

NIEUW! Vanaf april bieden wij ook de leukste kookworkshops aan onder begeleiding van een professionele kok!

Combideals

Combideals

Introductie bij combideals