30 Seconds quiz

Nederlands populairste bordspel uitgewerkt tot een geweldige quiz! Ben jij ook zo’n 30 Seconds fan? Dan is dit de ultieme activiteit voor jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenuitje! In teams ga je tegen elkaar de strijd aan onder begeleiding van onze quizmaster! Dit leuke spel is de ultieme vorm van teambuilding en bezorgt jullie gegarandeerd een fantastische middag! Bij dit spel wordt iedereen fanatiek!

Uiteraard speel je de bekende kaartjes waarbij je 30 seconde de tijd krijgt om te omschrijven wat er op jouw kaartjes staat. Er is echter meer tijdens deze quiz! Ook jouw tekenkunsten, creatieve manier van uitbeelden en muziekkennis komen uitgebreid aan bod in de verschillende rondes! Kies je voor een veilig kaartje of ga je voor de dubbele punten? Wanneer zet je jouw joker in en wat schrijf je op de kaartjes voor je tegenspelers? 

30 Seconds combineren voor een compleet dagje uit!

Deze leuke activiteit is ook perfect te combineren met andere leuke groepsactiviteiten. Veel gasten combineren deze activiteit bijvoorbeeld ook met een heerlijke rondvaart door Breda. Bent u dus op zoek naar een compleet dagje uit in Breda? Bij Bootje Varen Breda bent u voor elk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje aan het juiste adres. Kijk hieronder eens bij onze populairste combinaties met 30 Seconds:

Combi arrangementTarieven
30 Seconds + Crazy 88van € 49,- nu voor € 44,00 per persoon
30 seconds + Streetgolf Clinic van € 49,- nu voor € 44,00 per persoon
30 Seconds + Verknipte Film van € 54,- nu voor € 49,00 per persoon
30 Seconds + 1 uur Borrelboot van € 57,- nu voor € 52,00 per persoon
30 Seconds + 2,5 uur BBQ Boot van € 84,- nu voor € 77,50 per persoon


 

30 Seconds Breda

De 30 Seconds quiz is een complete activiteit die het leuke bordspel verweven heeft tot ultieme groepsactiviteit! Onze quizmaster is scherp op de tijd en zorgt dat valsspelen niet meer tot de mogelijkheden behoort! Behalen jullie de meeste punten en weten jullie je tegenstanders te verslaan? 

De 30 Seconds quiz is te boeken vanaf 8 personen en deze 2 uur durende ativiteit is te spelen van 8 tot 30 personen. Een echte aanrader voor elk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag! Het spel is boeken voor het tarief van € 24,50 per persoon (incl. 1 consumptie). 

Boek nu of vraag een offerte aan voor deze geweldige activiteit!