Bride Wars de film

De Verknipte Film Bride Wars is de ultieme activiteit voor een vrouwen groep. In meerdere groepjes gaan jullie als regisseuses, actrices en cameravrouwen op pad met het verknipte filmscript en een video camera om alle scènes van jullie Bride Wars op te nemen. Daarnaast krijgen jullie ook een aantal attributen mee om de scénes nog gekker en leuker te maken.

Het filmscript bestaat uit een aantal scènes, maar ook een groot aantal zelf bedachten scènes van de welbekende en komische film “Bride Wars”. Een film waarin 2 a 3 vriendinnen het huwelijksbootje instappen en op dezelfde dag gaan trouwen.
Dit vraagt om een hoop problemen.
Wanneer jullie alle scènes uit het filmscript hebben geschoten komen jullie samen terug in een mooie horeca zaak om te  genieten van een drankje terwijl de editor jullie beeldmateriaal samenvoegt.
Daarna is het zover, de grote première. Jullie ontdekken waar de andere groep de hele middag mee bezig is geweest, hoe hu scénes eruit zien en hoe deze scènes samen jullie Bride Wars vormen.

Uiteraard krijgen jullie de film ook nog thuis gestuurd zodat jullie de leuke dag kunnen herbeleven.

Bride Wars combineren voor een compleet dagje uit

Dit hilarische groepsuitje is ook perfect te combineren met andere leuke groepsactiviteiten. Combineer De Verknipte Film met een heerlijke diner of kom even lekker tot rust op het water tijdens een van onze rondvaarten. Dit is zeker een aanrader voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een vriendinnendag.
Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte combinaties met De Verknipte film Bride Wars:

ActiviteitenTarief
Bride Wars + Crazy 88€ 49,- per persoon
Bride Wars + Cocktail Workshop€ 61,- per persoon
Bride Wars + Streetgolf € 49,- per persoon
Bride Wars + 1 uur Wijnboot€ 52,- per persoon
Bride Wars + 2,5 uur Tapasboot € 89,- per persoon

Bride Wars BREDA

Bride Wars gaat van start in een mooie horecazaak waar jullie onder het genot van een drankje het spel krijgen uitgelegd door een van onze knappe spelbegeleiders. Na de uitleg gaan jullie van start in de binnenstad van Breda met jullie eigen Bride Wars. Wanneer jullie alles gefilmd hebben zijn jullie van harte welkom bij ons voor een drankje, de editor gaat dan druk aan de slag met het monteren van jullie Bride Wars.

 Tarief Bride Wars: € 29,50 per persoon

inclusief begeleiding, 3 uur activiteit, 2 drankjes p.p. en BTW.

Boek nu de Verknipte Film Bride wars  of klik hier om de beschikbaarheid aan te vragen