De Office Party film

De Verknipte Film, Office party, is de ultieme activiteit voor een gezellige middag in Breda. Een echte aanrader voor bedrijfs of vriendenuitjes.
Jullie gaan in meerdere groepen op pad om jullie eigen kaskraker, office party, te filmen. Iedere groep krijgt een verknipt filmscript, een videocamera en een aantal leuke attributen, hiermee worden jullie op weg geholpen in jullie hilarische scenes.

Het Verknipte Filmscript is opgebouwd uit bekende, maar ook uit nooit eerder vertoonbare scènes van de nieuwe en komische film “The Office Party”. The Office Party is de droom van iedere medewerker. De directeur en medewerkers organiseren samen een party en deze party wordt zo gek als het kan. Jullie gaan samen met de groep er voor zorgen dat de champagne gepopt kan worden op het succes van de onderneming.
Als de scènes gefilmd zijn komen jullie met de hele groep weer samen in een mooie horecazaak voor een drankje en praten jullie gezellig na, de editor gaat ondertussen jullie scènes samenvoegen.
Als de editor klaar is kan de grote première beginnen. Jullie krijgen eindelijk te zien waar de andere groep de hele middag mee bezig is geweest, welke scènes zij verfilmd hebben en hoe jullie scènes samen een eigen Office Party film vormen.
Uiteraard krijgen jullie de film ook nog thuis gestuurd zodat jullie de leuke dag kunnen herbeleven.

Office party combineren voor een compleet dagje uit

Dit ultieme groepsuitje is perfect te combineren met andere leuke groepsactiviteiten.Combineer Office Party met een heerlijk diner of geniet van een rondvaart door Breda. Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje gaat organiseren. Jullie complete dagje uit is bij ons in goede handen. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte Office Party combinaties:

ActiviteitenTarief 
Office party + Crazy 88 van € 54,00 voor € 49,00 per persoon
Office party + Street Golfvan € 54,00 voor € 49,00 per persoon
Office party + 1 uur Bierbootvan € 57,00 voor € 52,00 per persoon
Office party + 1 uur Borrelboot van € 62,00 voor € 57,00 per persoon
Office party + 2,5 uur BBQ Boot van € 89,00 voor € 79,50 per persoon

Office party BREDA

Bij Office Party De Verknipte Film wordt er in een mooie horecazaak gestart met een lekker drankje, ondertussen zal een van onze enthousiaste spelbegeleiders uitleg geven over het spel.
Na de uitleg gaan jullie aan de slag met deze groepsactiviteit in de binnenstad van Breda.
Wanneer jullie alles verfilmd hebben komen jullie bij ons terug, de editor monteert jullie beelden en kijken we samen jullie Office Party. 

Tarief Office Party: € 29,50 per persoon

inclusief begeleiding, 3 uur activiteit, 2 drankjes p.p. en BTW.

Boek nu Office Party of klik hier om de beschikbaarheid aan te vragen