Escape Room Breda

Escape Room Breda is de ultieme Escape Room ervaring. Samen met jouw vrienden of collega’s ga je samen de strijd aan in de race tegen de klok. Vol vertrouwen stap je de kamer binnen, maar dan valt de deur in het slot. De klok begint te tikken en het is aan jullie om zo snel mogelijk alle puzzles en raadsels op te lossen. Kraken jullie de codes en weten jullie op tijd weer te ontsnappen uit Escape Room Breda? 

Combineer Escape Room Breda met een rondvaart of diner

Dit leuke spannende uitje is ook erg goed te combineren met een heerlijk diner of een heerlijke rondvaart door Breda. Start je dagje uit met deze spannende activiteit van GroepsuitjesBreda en geniet daarna van een heerlijk diner of kom heerlijk tot rust op het water. Of je nu een vrijgezellenfeest, familiedag of teamuitje gaat organiseren. De Escape Room is de ideale activiteit als onderdeel van julllie dagje weg. Veel geboekte Escape Room combinaties zijn: 
- Escape Room en Strand BBQ  (Meest geboekt!)
- Escape Room en Varen
- Escape Room en Diner in de Binnenstad
- Escape Room als onderdeel van complete dag uit (Meeste voordeel!)

Escape Room als onderdeel van Vrijgezellenfeest of Bedrijfsuitje

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een teamuitje, een bedrijfsuitje, een familiedag of een vrijgezellenfeest. Escape Room Breda is de spannende activiteit die past binnen elk dagje weg.  Bij deze spannende activiteit staat teambuilding en samenwerken centraal. Iedereen heeft een aandeel in het oplossen van de puzzles. Leer elkaar beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën en vier samen de overwinning als jullie binnen de tijd de Escape Room in Breda weten te verlaten. Lukt het jullie zonder hints? 

Escape Room arrangement

Bij Escape Room Breda genieten jullie van een compleet Escape Room Arrangement. Jullie starten de Escape activiteit met een introductie en een welkomstdrankje. Als alles duidelijk is worden jullie opgesloten in de Escape Room en is het aan jullie om de codes te kraken. Na jullie Escape Room ervaring kan er onder het genot van een consumptie nagepraat worden en laten we jullie wanneer nodig de oplossingen zien. 

- Actietarief: € 21,00 pp. 
- Escape Room Breda 
- 90 minuten
- 5 tot 10 personen per kamer
- Twee kamers