Footgolf Breda

Footgolf Breda is de perfecte activiteit voor liefhebbers van voetbal en golf. Footgolf, ofwel voetgolf heeft het beste van beide sporten gecombineerd en wordt gespeeld op een golfbaan. Test je traptechniek. Speel op de perfecte grasmat en houdt rekening met de bunkers, het water en het heuvelachtige landschap. Scoor jij een hole-in-one? 

Footgolf als bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest

Footgolf kan beoefend worden door vrijwel alle groepen en is ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Footgolf kan worden gespeeld door jong en oud, man en vrouw. Voetbalervaring is geen vereiste, al is het natuurlijk wel handig als je enige vorm van balgevoel hebt. Op zoek naar een sportieve, maar vooral gezellige activiteit. Dan is Footgolf echt iets voor jullie dagje uit!  

Combineer Footgolf met een rondvaart of diner

Dit leuke actieve uitje is ook erg goed te combineren met een heerlijk diner of een prachtige rondvaart door Breda. Start je dag met deze activiteit en kom daarna lekker tot rust op het water of geniet van een diner in de binnenstad. Voor elk vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Footgolf is de ideale activiteit als onderdeel van jullie complete dagje weg. 

Footgolf Arrangement

Het Footgolf arrangement duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Na een korte uitleg ga je al snel de golfbaan op om de holes één voor één af te leggen. Het Footgolf arrangement is inclusief: 
- Professionele footgolf-instructeurs
- Speluitleg & etiquette golfbaan
- Gebruik ballen en scorekaarten
- Een leuke prijs voor de winnaar!
- Tarief: € 32,50 per persoon

Boek nu Footgolf Breda, het leukste uitje van Breda!