Harry Potter De Film

Harry Potter de Verknipte Film is het perfecte familie uitje.
In meerdere groepen gaan jullie op pad in de betoverende wereld van Harry Potter met een filmscript en een video camera om alle scènes op te nemen. Daarnaast krijgen jullie een aantal magische attributen waarmee jullie Harry Potter film nog spannender kan worden. 

Het filmscript bestaat uit een aantal bekende, maar ook een aantal vernieuwde scènes van de spannende film “Harry Potter”.
Expelliarmus is een van de meest gebruikte toverspreuken uit deze kaskraker waar een jongen, Harry, opgroeit bij zijn verschrikkelijke oom nadat zijn ouders zijn omgekomen in een ongeluk. Op zijn elfde verjaardag wordt Harry uitgenodigd door Perkamentus voor de toverschool Zweinstein. Komen zijn dromen dan toch uit?
Als alle scènes gefilmd zijn komen jullie weer samen in een mooie horecazaak om alle spreuken op elkaar uit te oefenen en een drankje te drinken, de editor gaat ondertussen jullie scènes samenvoegen. Daarna is het tijd voor de grote première van jullie Harry Potter film. Jullie krijgen eindelijk te zien wat de andere groep de hele tijd gedaan heeft, welke spreuken en tovenarijen zij gefilmd hebben en hoe alle scènes samen jullie eigen Harry Potter film vormen.
Uiteraard krijgen jullie de film ook thuis gestuurd zodat jullie de leuke dag nog vaak kunnen herbeleven. 

Harry Potter combineren voor een compleet dagje uit

Dit geweldige groepsuitje is ook perfect te combineren met andere leuke activiteiten of met een heerlijke rondvaart door Breda.
Bij Bootje Varen Breda bent u op de juiste plek voor een familie uitjes of teamuitje. Kijk hieronder eens bij onze populairste combinaties met Harry Potter:

ActiviteitenTarief 
Harry Potter + Crazy 88 van € 54,00 voor € 49,00 per persoon
Harry Potter + Street Golfvan € 54,00 voor € 49,00 per persoon
Harry Potter + 1 uur Lunchbootvan € 59,00 voor € 54,00 per persoon
Harry Potter + 1 uur Borrelboot van € 62,00 voor € 57,00 per persoon
Harry Potter + 2,5 uur BBQ Boot van € 89,00 voor € 79,50 per persoon


Harry Potter BREDA

Harry Potter de Verknipte Film start in een mooie horecazaak met een lekker drankje, ondertussen wordt er door onze enthousiaste spelbegeleider uitleg gegeven over het spel. Na deze uitleg gaat jullie eigen Harry Potter van start in de binnenstad van Breda. Na het verfilmen komen jullie bij ons terug, de editor gaat dan jullie beelden monteren en als afsluiter kijken jullie samen naar jullie eigen Harry Potter film. 


Tarief Harry Potter de film: € 29,50 per persoon

inclusief begeleiding, 3 uur activiteit, 2 drankjes p.p. en BTW. 

Boek nu de Harry Potter Film of klik hier om de beschikbaarheid aan te vragen