Voetbal Quiz

Hoe groot moet de afstand tussen 2 doelpalen zijn? Wat is het maximale gewicht dat de voetbal mag hebben? Wat waren alle bijnamen van  Ruud Gullit en welk land heeft de FIFA niet mee opgericht? Wil jij je voetbalkennis testen en erachter komen of je wel écht zoveel weet over een van de populairste sporten in Nederland? 

Speel dan nu de Voetbal Quiz! Deze quiz is een van de gezelligste activiteiten van Breda waarbij je de meest leuke, origineelste en verrassende vragen worden gesteld.

Jullie worden verdeeld in koppels en teams, dit is afhankelijk van het aantal. In deze groepen zullen jullie gaan strijden om de uiteindelijke hoofdprijs. We laten in de quiz verschillende categorieën terug komen, bij iedere categorie zal onze Quizmaster jullie kennis over voetbal op de proef stellen. De quiz wordt gegeven in een gezellige bar waar jullie van een drankje worden voorzien.

Wie van jullie heeft de meeste kennis en gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor? 

VOETBAL QUIZ COMBINEREN VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT

Dit sfeervolle groepsuitje is ook goed te combineren met andere leuke activiteiten of met een heerlijke rondvaart door het mooie Breda. Organiseer je een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje of teamuitje, dan zit je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Kijk hieronder eens bij onze populaire Voetbal Quiz combinaties:

ActiviteitenTarief
Voetbal Quiz + 1 uur Bier Bootvan € 52,- nu voor € 47,- p.p.
Voetbal Quiz + 2,5 uur Tapas Bootvan 89,- nu voor € 79,50 p.p.
Voetbal Quiz + 2,5 uur BBQ Bootvan € 84,- nu voor € 77,50 p.p.

PUB QUIZ BREDA

 

VOETBAL QUIZ BREDA

Bij de Voetbal Quiz worden jullie ontvangen in een mooie horecazaak met een lekker drankje. De Quizmaster zal jullie ondertussen een kleine uitleg geven. Na de uitleg gaat de Quiz van start, jullie krijgen vragen uit verschillende categorieën en de groep met de meeste goed beantwoorde vragen mag na afloop de hoofdprijs in ontvangst nemen.

Tarieven Voetbal Quiz

TariefToeslag voor personalisatie Pub Quiz
€ 24,50 p.p.€ 5,00 p.p.

Tarieven zijn allemaal inclusief begeleiding, 2 drankjes p.p., 1,5 uur durende pubquiz en BTW.

 

Boek nu de Voetbal Quiz of klik hier om de beschikbaarheid aan te vragen.