ZWART, de hit van het jaar!

 

Als je een tafel ziet met heerlijke gerechten, wil je meteen aanvallen. Toch? Maar wat nu als we het licht uitdoen? Wat als je die sappige steak niet kunt zien? Dan besef je dat je normaal gesproken niet alleen met je mond eet, maar ook met je ogen. Proeven wordt een compleet nieuwe ervaring, als je geen hand voor ogen ziet. Zéker aan tafel met vrienden, familie of collega’s die je alleen kunt horen grinniken. Stoot je buurman nou zijn glas om…? 

Bij ZWART gaat het licht uit. Blind eten, is net zo iets als blind jureren bij The Voice of Holland: Omdat één zintuig wegvalt, moet je je concentreren op de andere. Je gaat écht proeven, zonder enige afleiding door ons zicht. En omdat je het samen doet, ontstaan hilarische situaties. Waar de een denkt kip te eten, proeft de ander een garnaal. De bediening is in handen van blinde mensen, die dit bijzondere werk met veel passie doen. 

complete Dining in the dark Experience

Zonder dat we er echt bij stilstaan heeft ons zicht een enorme invloed op hoe we alles beleven. Denk jij dat je jezelf zonder ogen kan redden? Maak jullie diner dan compleet en boek de Dining in the Dark Experience. 

Begeef je in de wereld van de blinden en start met het verrassende en leuke ontdekkingsspel. Merk hoe belangrijk je zicht is in leuke en gemakkelijke handelingen, die in het donker ineens een stuk moeilijker zijn. Je gaat je verbazen, je gaat onze obers nog meer waarderen, maar je gaat vooral veel plezier beleven tijdens dit verfrissende en leuke dinerspel.

Het 4-gangen verrassingsdiner staat in het teken van fun, plezier maar vooral ook lekker eten. Proeven is een compleet nieuwe ervaring in het donker. Weten jullie de verschillende smaken te plaatsen en aan te geven welke heerlijke gerechten jullie gegeten hebben. Tijdens elke gang komen weer nieuwe smaken en heerlijke gerechten voorbij. 

Wat voor eten geldt, geldt natuurlijk ook voor drinken. Ben jij die echte bierkenner die met zijn ogen dicht elk biertje weet te plaatsen? Probeer ook dat eens met het licht uit. Dat witbiertje blijkt toch een donkere te zijn en is die wijn nu rood of misschien toch wel wit? Een proeverij in het donker is een hele nieuwe ervaring en maakt jullie diner compleet! Kies voor het bijpassende drankarrangement en ontvang een welkomstdrankje in de mooie bar, een bijpassend biertje of wijntje bij elke gang en sluit af met koffie of thee.

Arrangement Tarief
ZWART 4-gangenverrassingsmenu (excl. drankjes)€35,50pp
ZWART 4-gangenverrassingsmenu inclusief drankarrangement€50,00pp
Dining in the Dark Experience (spel, 4-gangen Verrassingsmenu en drankarrangement)€57,50pp
*op zaterdagen ligt het tarief €2,- per persoon hoger

Maak jullie dagje uit compleet

De Dining in the Dark Experience is een echte aanrader voor elk bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag of bijzonder vriendenuitje. Deze bijzondere ervaring is enorm goed te combineren met een heerlijke rondvaart door de Singels van Breda of een leuke activiteit. Maak jullie dagje uit compleet met onderstaande mogelijkheden.  

1 uur varen en Dining in the Dark Experience€72,50 pp
2 uur varen en Dining in the Dark Experience€82,50 pp
1 uur Borrelboot en Dining in the Dark Experience€90,00 pp
2 uur Borrelboot en Dining in the Dark Experience€102,00 pp
Ontvangst Koffie en gebak, Escape City Game, Dining in the Dark Experience€91,50 p.p.

Boek nu deze unieke ervaring of klik hier om de beschikbaarheid op te vragen.