Escape City Game

De Escape City Game is een spannende groepsactiviteit van Bootje Varen Breda. In dit bijzondere Escape Spel is de binnenstad van Breda jullie speelveld. Jullie worden op pad gestuurd met een box vol sloten en raadsels. Lukt het jullie om samen de codes te kraken en de sloten te openen? Denk out of the box, let goed op alle aanwijzingen en werk samen bij deze spannende opdracht!

Escape Rooms zijn vaak ingesteld op kleinere groepen. Met de binnenstad van Breda als Escape locatie is deze groepsactiviteit ideaal voor grote groepen. Bootje Varen Breda organiseert al 8 jaar de meest memorabele groepsuitjes en met die ervaring kunnen we u verzekeren dat de Escape City Game een echte aanrader is voor elk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. 

Escape city game combineren voor een compleet dagje uit

Dit groepsuitje is ook perfect te combineren met andere leuke groepsactiviteiten. Veel gasten combineren deze activiteit bijvoorbeeld ook met een heerlijke rondvaart door Breda. Bent u dus op zoek naar een compleet dagje uit in Breda? Bij Bootje Varen Breda bent u voor elke vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje aan het juiste adres. Kijk hieronder eens bij onze populairste combinaties met de Escape City Game:

Activiteiten Tarief
Escape City Game + Crazy 88van € 54,- nu voor € 49,- per persoon
Escape City Game + Streetgolf Clinicvan € 54,- nu voor € 49,- per persoon
Escape City Game + De Verknipte Filmvan € 59,- nu voor € 54,- per persoon
Escape City Game + 1 uur Borrel Bootvan € 62,- nu voor € 57,- per persoon
Escape City Game + 2,5 uur BBQ Bootvan € 89,- nu voor € 79,50 per persoon

Escape city game breda

De Escape City Game is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. De spanning van het spel in combinatie met het verkennen van de stad maakt de activiteit geschikt voor iedereen. Jullie beginnen de activiteit met een welkomstdrankje terwijl de instructeur jullie alles uitlegt over deze spannende groepsactiviteit. Vervolgens gaan jullie gedurende 2,5 uur dit spel spelen in de binnenstad, waarna jullie terug worden opgewacht bij de startlocatie met wederom een lekker drankje. Hier kunnen jullie heerlijk nagenieten van jullie ervaringen. 

De Escape City Game  is te boeken vanaf 8 personen en de 2,5 uur durende activiteit is te spelen tot wel 200 personen tegelijk. Een echte aanrader dus voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Hieronder volgen de tarieven voor de Escape City Game. Deze tarieven zijn inclusief: materialen, 2,5 uur spelen, 2 drankjes per persoon en BTW.

Tarief ESCAPE CITY GAME: € 29,50 per persoon

 

Boek nu deze vernieuwende activiteit nu of klik hier om de beschikbaarheid op te vragen