Varen & Escape in the dark

Sail & Actief is een combinatie van een ontspannen vaartocht met een activiteit. Onze luxe boten worden gevaren door een schipper dus u kunt optimaal genieten van Breda en haar omgeving en indien gewenst een heerlijk hapje en drankje aan boord.

Escape in the dark

Ga de uitdaging aan en probeer binnen 60 minuten de donkerste Escape Room van Nederland op te lossen en het verhaal van meneer Zwart te ontrafelen. Samenwerken en communicatie zijn essentieel tijdens deze Escape Room. Kun jij blind op je teamgenoten vertrouwen en binnen de tijd het mysterie oplossen?

'Mr. Zwart’ is weer actief, ditmaal in eigen land. Politie Noord-Brabant meldde dit afgelopen nacht. In één week tijd is er in negen verschillende villa’s ingebroken en is voor meer dan €110.000,- aan geld en waardevolle spullen meegenomen. De werkwijze van de inbreker komt sterk overeen met de methode van de wereldberoemde crimineel die onlangs ontsnapt is uit de gevangenis. Het heeft politie uit binnen- en buitenland ruim 18 jaar gekost om deze man achter slot en grendel te krijgen. Zij hopen op dit moment dus op een misstap van Zwart of hulp uit onverwachte hoek”. 

Bekijk hier een van onze sloepen die door de prachtige singels van Breda vaart:

Tarieven:
- arrangement te boeken vanaf 8 personen
- tarieven zijn per persoon

 Activiteit  (105 min) TochtPrijs per persoon 
Escape Room in the dark1 uur rondvaart€ 31,00
Escape Room in the dark2 uur rondvaart€ 41,00
Escape Room in the dark1 uur Lunchboot€ 45,50
Escape Room in the dark1 uur Borrelboot€ 48,50
Escape Room in the dark2,5 uur BBQ-Boot€ 75,50
Escape Room in the darkoverige tochtenPrijs op aanvraag

Boek hier jullie varen & activiteit combinatie.