Varen & High Beer/Wine in the dark

Sail & Actief is een combinatie van een ontspannen vaartocht met een activiteit. Onze luxe boten worden gevaren door een schipper dus u kunt optimaal genieten van Breda en haar omgeving en indien gewenst een heerlijk hapje en drankje aan boord.

High Beer/Wine in the dark 

Als je een heerlijke biertje of wijntje in een mooi glas ziet staan, dan wil je meteen aanvallen. Toch? Maar wat nu als het pikdonker is? Wat als je dat heerlijke biertje of wijntje niet ziet? Dan besef je dat je niet alleen met je mond proeft, maar juist ook met je ogen. Bier en wijn proeven wordt een unieke ervaring, als je geen hand voor ogen ziet. Zéker aan tafel met familie, vrienden of collega’s die je alleen hoort. 

Bij ZWART Breda gaat het licht uit. Omdat één zintuig wegvalt, moet je je concentreren op je andere zintuigen. Je gaat écht proeven, zonder afleiding. En omdat je het samen met vrienden of collega's doet, ontstaan hilarische situaties. 

Ben jij die echte bier of wijnkenner die met zijn ogen dicht elk biertje of wijntje weet te plaatsen? Probeer ook dat eens met het licht uit. 

Geniet van een heerlijke en unieke bier of wijnproeverij in het donker. Wij vertellen jullie voorafgaand niet wat er op het menu staat. Nee, jullie mogen ons achteraf vertellen wat jullie (denken) gedronken te hebben. Tijdens deze unieke proeverij genieten jullie van 4 verschillende proefbiertjes of wijntjes in combinatie met wat lekkere kleine hapjes. 

Bekijk hier een van onze sloepen die door de prachtige singels van Breda vaart:

Tarieven:
- arrangement te boeken vanaf 8 personen
- tarieven zijn per persoon

 Activiteit  (2 uur) TochtPrijs per persoon
Bier/Wijnproeverij in the dark1 uur rondvaart   € 37,50
Bier/Wijnproeverij in the dark2 uur rondvaart€ 47,50
Bier/Wijnproeverij in the dark1 uur Lunchboot€ 52,00
Bier/Wijnproeverij in the dark
2,5 uur BBQ-Boot€ 82,00

Boek hier jullie varen & activiteit combinatie.