Varen & Pubquiz

Sail & Actief is een combinatie van een ontspannen vaartocht met een activiteit. Onze luxe boten worden gevaren door een schipper dus u kunt optimaal genieten van Breda en haar omgeving en indien gewenst een heerlijk hapje en drankje aan boord.

Pubquiz

Hoe heet de moeder van Homer Simpson in de tv-serie the Simpsons? Aan wie is de animatiefilm Happy feet opgedragen? Wat voor dier is een dikdik? In welk jaar werd Nederland Europees Kampioen Voetbal? Wordt je hiervan ook al helemaal warm.. en ben je erg benieuwd naar de antwoorden of weet je ze zelfs al! 

Speel dan de pub quiz! De Pub Quiz is één van de gezelligste activiteiten van Breda waarbij je de meest gekke, leuke en orgineelste vragen worden gesteld.

Jullie worden verdeeld in koppels en teams, dit is afhankelijk van het aantal. In deze groepen zullen jullie gaan strijden om de uiteindelijke hoofdprijs. We laten in de quiz verschillende categorieën terug komen, bij iedere categorie zal onze enthousiaste quizmaster jullie het hemd van het lijf vragen. De quiz wordt gegeven in onze gezellige bar waar jullie van een drankje worden voorzien.

Bekijk hier een van onze sloepen die door de prachtige singels van Breda vaart:

Tarieven:
- arrangement te boeken vanaf 8 personen
- tarieven zijn per persoon

 Activiteit  (1,5 uur) TochtPrijs per persoon 
Pub Quiz1 uur rondvaartvan € 39,50 voor € 37,50
Pub Quiz2 uur rondvaartvan € 49,50 voor € 47,00
Pub Quiz1 uur Lunchbootvan € 54,00 voor € 49,00
Pub Quiz1 uur Borrelbootvan € 57,00 voor € 52,00
Pub Quiz2,5 uur BBQ-Bootvan € 84,00 voor € 77,50
Pub Quizoverige tochtenPrijs op aanvraag

Boek hier jullie varen & activiteit combinatie.