Varen & Dineren in het donker

 

Start dit populaire arrangement met een relaxte rondvaart over de mooie binnenwateren van Breda. Geniet aansluitend van een diner in het donker op een unieke locatie midden in het centrum van Breda. Ook aan boord worden jullie in de watten gelegd met twee heerlijk koude drankjes per persoon, twee luxe borrelhapjes per persoon en een gezellige schipper die jullie alles kan vertellen over de bezichtigingen op de vaarroute. 

dineren in het donker

Als je een tafel ziet met heerlijke gerechten, wil je meteen aanvallen. Toch? Maar wat nu als het pikdonker is? Wat als je dat heerlijke stukje vlees niet ziet? Dan besef je dat je niet alleen met je mond eet, maar ook met je ogen. Proeven wordt een unieke ervaring, als je geen hand voor ogen ziet. Zéker als je aan tafel zit met familie, vrienden of collega’s die je alleen hoort. Drinkt de buurman nu jouw glas op…?

Bij ZWART Breda gaat het licht uit. Blind eten, is net zo iets als blind jureren bij The Voice of Holland: Omdat één zintuig wegvalt, moet je je concentreren op je andere zintuigen. Je gaat écht proeven, zonder afleiding. En omdat je het samen met vrienden of collega's doet, ontstaan hilarische situaties. 

Wil je de beleving graag helemaal compleet maken? Boek dan ook een bijpassend bier- of wijnarrangement. Ben jij die echte bier of wijn kenner? Herken jij elk biertje of wijntje? Ga de uitdaging aan! 

BEDRIJFSUITJE, VRIJGEZELLENFEEST OF FAMILIEDAG COMPLEET MAKEN?

Als jullie het dagje weg in Breda helemaal compleet willen maken, Is het toevoegen van een leuke groepsactiviteit aan jullie arrangement een echte aanrader. Hiermee zijn jullie ervan verzekerd dat het uitje tot in de puntjes is verzorgd en jullie lekker kunnen ontspannen bij de organisatie van jullie dagje weg, en natuurlijk ook op de dag zelf!

ArrangementExtra activiteitTarief (2 uur varen) per persoon
Varen en dineren in het donkerPubquizvan €89,50 voor €87,00
Varen en dineren in het donkerDe Verknipte Filmvan €94,50 voor €92,00
Varen en dineren in het donkerStreetgolf Clinicvan €89,50 voor €87,00
Varen en dineren in het donkerEscape City Gamevan €94,50 voor €92,00

*op zaterdagen ligt het tarief €2,- p.p. hoger  

VAREN EN ETEN IN BREDA

Bij het Varen & Eten arrangement maakt u een heerlijke rondvaart van 2 uur. Tijdens deze tocht vaart een gezellige schipper jullie langs het mooie centrum van Breda, de chique wijk het Ginneken en ook het natuurgebied Markdal ligt op de route. Geniet onderweg van heerlijke amusehapjes en drankjes naar keuze. Aansluitend kunnen jullie genieten van een 4-gangen verassingsmenu bij Restaurant ZWART in Breda.

Tarieven varen & Dineren in het donker

1 uur varen & 4-gangen verrassingsdiner:    €55,00 per persoon
2 uur varen & 4-gangen verrassingsdiner:    €65,00 per persoon
1 uur varen & diner incl. drankarrangement:   €69,50 per persoon
2 uur varen & diner incl. drankarrangement:  €79,50 per persoon

*op zaterdagen ligt het tarief €2,- p.p. hoger 

LIEVER EEN BBQ BOOT OF TAPAS BOOT?

Willen jullie toch liever een uitgebreid diner aan boord? Kijk dan eens bij onze veel geboekte arrangmenten aan boord. Zo kunnen jullie heerlijk zomers genieten van een barbecuediner aan boord van de BBQ Boot. Of ontdek wat de veelzijdige Spaanse keuken te bieden heeft op onze Tapas Boot. Bootje Varen Breda heeft met de Sail & Dine arrangementen al ongelofelijk veel bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten tot een absoluut succes weten te maken.

Boek nu! Of vraag hier de tarieven en beschikbaarheid op.