Varen & Kookworkshop

Start dit populaire arrangement met een relaxte rondvaart over de mooie binnenwateren van Breda. Geniet aansluitend van een zelfgemaakt culinair diner in onze kookstudio. Ook aan boord worden jullie in de watten gelegd met twee heerlijk koude drankjes per persoon, twee luxe borrelhapjes per persoon en een gezellige schipper die jullie alles kan vertellen over de bezichtigingen op de vaarroute. 

KOOKWORKSHOP

Wil jij graag chefkok zijn van een heerlijke bubbelbrunch, een 4-gangen diner, een lunch of tapasgerechten? Het kan allemaal bij kookstudio Breda, de lekkerste activiteit voor familie-uitjes, vriendengroepen of een zakelijk gezelschap! Kookstudio Breda staat voor een smakelijke leergang in koken, serveren maar vooral genieten. Kortom een fantastische beleving waarin creativiteit, experimenteren met producten en smaak centraal staat.

Onder begeleiding van onze professionele koks bereidt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en geweldige creaties. De workshops worden gegeven aan groepen vanaf 12 personen. In het begin van de workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu klaarmaken. Voor grotere groepen zijn er diverse combi-arrangementen. De eetkamer en de kookstudio staan open voor elk initiatief op culinair gebied.

BEDRIJFSUITJE, VRIJGEZELLENFEEST OF FAMILIEDAG COMPLEET MAKEN?

Als jullie het dagje weg in Breda helemaal compleet willen maken, Is het toevoegen van een leuke groepsactiviteit aan jullie arrangement een echte aanrader. Hiermee zijn jullie ervan verzekerd dat het uitje tot in de puntjes is verzorgd en jullie lekker kunnen ontspannen bij de organisatie van jullie dagje weg, en natuurlijk ook op de dag zelf!

ArrangementExtra activiteitTarief (2 uur varen)* per persoon
Varen en KookworkshopPubquizvan €113,50 voor €111,00
Varen en KookworkshopDe Verknipte Filmvan €118,50 voor €116,00
Varen en KookworkshopStreetgolf Clinicvan €113,50 voor €111,00
Varen en KookworkshopEscape City Gamevan €118,50 voor €116,00

* De prijzen zijn berekend op basis van de prijs van onze meest geboekte kookworkshop. De prijs is afhankelijk van de gekozen kookworkshop.

VAREN EN ETEN IN BREDA

Bij het Varen & Eten arrangement maakt u een heerlijke rondvaart van 2 uur. Tijdens deze tocht vaart een gezellige schipper jullie langs het mooie centrum van Breda, de chique wijk het Ginneken en ook het natuurgebied Markdal ligt op de route. Geniet onderweg van heerlijke amusehapjes en drankjes naar keuze. Aansluitend kunnen jullie genieten van een zelfgemaakt culinair diner in onze pas nieuw ingerichte kookstudio. 

Tarieven varen & Kookworkshop

1 uur varen & Kookworkshop
€ 79,00*
2 uur varen & Kookworkshop€ 89,00*

* De prijzen zijn berekend op basis van de prijs van onze meest geboekte kookworkshop. De prijs is afhankelijk van de gekozen kookworkshop.

LIEVER EEN BBQ BOOT OF TAPAS BOOT?

Willen jullie toch liever een uitgebreid diner aan boord? Kijk dan eens bij onze veel geboekte arrangmenten aan boord. Zo kunnen jullie heerlijk zomers genieten van een barbecuediner aan boord van de BBQ Boot. Of ontdek wat de veelzijdige Spaanse keuken te bieden heeft op onze Tapas Boot. Bootje Varen Breda heeft met de Sail & Dine arrangementen al ongelofelijk veel bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten tot een absoluut succes weten te maken.

Boek nu! Of vraag hier de tarieven en beschikbaarheid op.