Zelf Varen door Breda

Op een mooie zonnige dag is het heerlijk genieten op de Bredase Singels. Na een korte uitleg gaan jullie zelf voor 3 uurtjes op pad in jullie Zelf Varen sloep. Deze sloepen zijn gemakkelijk te besturen en varen jullie langs vele historische bezienswaardigheden. Voor deze sloepen is geen vaarbewijs nodig! 

4-persoons Zelf Varen sloepen

De meeste Zelf Varen tochten worden gevaren op een Whaly. Wij hebben 5 van deze sloepen beschikbaar. Door de huidige Corona maatregelen mogen deze sloepen gevaren worden door één huishouden of door 4 personen van verschillende huishoudens. Op die manier kunnen we de 1,5M afstand aan boord bewaren.
Deze kleine behendige bootjes zijn de perfecte boot om in een klein gezelschap het Bredase water op te gaan! Deze boten zijn online via deze website direct in te boeken en varen op vaste tijden! 
Om ze direct te boeken, klik hier

Luxe sloep

Wil je graag zelf varen in een luxe sloep? Ook dat is mogelijk! De luxe sloepen zijn onze Riviera, Barones en Nassau. De Riviera en Barones zijn twee ruimere sloepen die aangedreven worden door een dieselmotor. De Nassau is één van onze elektrische sloepen en wordt dus aangedreven door een stille elektrische motor. De capaciteit van deze sloepen is één huishouden of 4 personen van verschillende huishoudens in de huidige corona periode. Mocht je net iets meer comfort wensen, dan is één van deze sloepen een echte aanrader.

Boek deze luxe sloepen hier