Borrelboot, Verknipte Film en Kookworkshop

Voor jullie vrijgezellenfeest verzorgen wij een complete middag en avond die je niet snel zal vergeten! Start met de borrelboot en speel daarna de leuke stadsactiviteit de verknipte film. Daarna sluiten jullie af met een heerlijke kookworkshop inclusief onbeperkt drankjes.

Dit programma bieden wij aan van €121,50 nu met een leuke korting voor €116,50 per persoon. Kies je voor de 2 uur durende Borrelboot dan komt er € 12,- per persoon bij. 

 

Toelichting programma:

Borrelboot 1 uur
Met dit programma heb je gegarandeerd een onvergetelijke vrijgezellenfeest! Jullie starten de dag met een borrelboot aan boord van één van onze mooie sloepen. Gedurende een uur vaart onze schipper jullie over de prachtige Singels. Kies je voor de meest geboekte 2 uur durende tocht dan vaar je zelfs ook nog door het mooie Ginneken en zelfs helemaal tot natuurgebied het Markdal. Dit alles terwijl jullie genieten van heerlijke hapjes en onbeperkt bier, wijn en fris! aan boord! 

Verknipte Film
Na de borrelboot zijn jullie klaar voor de leuke groepsactiviteit Verknipte Film. Met De Verknipte Film zijn jullie verzekerd van een geslaagd middag in Breda. Ga met jullie eigen filmcrew op pad om alle scènes uit het verknipte filmscript na te spelen met de binnenstad van Breda als decor. Naast het filmscript krijgen jullie ook nog een videocamera mee en een kaart om alle draailocaties te kunnen vinden. 

Kookworkshop (incl. onbeperkt drankjes)
Nadat jullie klaar zijn met de verknipte film volgt de kookworkshop. Onder begeleiding van onze professionele koks kookt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een lekker diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en heerlijke creaties. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er verschillende combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied. Bekijk hier de verschillende kookworkshops die wij aanbieden. 

Voorbeeldprogramma:

Borrelboot15:00 - 16:00
Verknipte Film16:00 - 19:00
Kookworkshop20:00 - 24:00

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.

* Dit arrangement is te boeken vanaf 12 personen.

Check de beschikbaarheid of boek nu dit diverse dagprogramma. 

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.