Buggy rijden, Crazy 88, BBQ Boot

Jullie starten de dag in de razendsnelle buggy's en crossen met een hoge snelheid door de bossen van Breda. Na deze activiteit gaan jullie de leuke activiteit crazy 88 spelen inclusief 1 drankje en alle hilarische opdrachten die jullie op gaan nemen. De dag zal afgesloten worden met een uitgebreid BBQ diner inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. Dit programma bieden wij aan van €129,- nu met een korting voor € 122,50 p.p.

Toelichting dag programma:

Start de dag met buggy rijden. Cross met een snelheid van 55 km/h in één van de offroad buggy’s, uitgerust met automatische versnelling, stevige kooiconstructie en rallygordels, door de bossen in de omgeving van Breda. 
De route is afhankelijk van het aantal geboekte uren. Houdt u er rekening mee dat de startlocatie op ongeveer 15 minuten rijden van het centrum van Breda ligt.

Vervolg de dag met Crazy 88 een knettergek spel met niet 88, maar 44 doldwaze opdrachten. Na een korte uitleg wordt jullie groep met een aantal attributen en de Crazy 88 app het centrum van Breda ingestuurd!
Gedurende het spel leg je de opdrachten zo goed mogelijk vast zodat alle hilarische beelden goed tot zijn recht komen op de speciale aftermovie die wij voor jullie zullen monteren. Gedurende het spel heb je al de mogelijkheid om alle video's van je tegenspeler terug te kijken, maar ook naderhand kan iedereen deze film zelf downloaden.

Na de activiteiten van vandaag hebben jullie een heerlijke BBQ-maaltijd verdient met een lekker borreltje erbij. En hoe kan dat beter dan op de BBQ Boot. Op deze BBQ Boot genieten jullie van een complete BBQ incl. bier, fris, wijn en uiteraard de complete tocht. Een betere start van jullie avond is er niet!

Voorbeeldprogramma:
Buggy rijden:             14:00 tot 15:30 uur
Crazy 88:                   16:30 tot 19:30 uur       
BBQ Boot:                  20:00 tot 22:30 uur

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.

Tarieven:
- i.c.m. 1,5 uur Buggy tour van € 129,- inclusief korting nu € 122,50 p.p.
- i.c.m. 2 uur Buggy tour van € 144,00 inclusief korting nu € 137,50 p.p.
- Liever een tapasdiner aan boord i.p.v. bbq? Dit is mogelijk voor € 5,- meerprijs pp.

Vraag een offerte aan voor dit complete dagprogramma of boek nu!