Solextour, Pubquiz en BBQ Boot

Voor jullie vrijgezellenfeest verzorgen wij een complete middag en avond die je niet snel zal vergeten! Start terug in de tijd met de solextour, vervolgens gaan jullie naar een gezellig café in Breda en gaan jullie tegen elkaar strijden tijdens de spannende pubquiz. Stap daarna aan boord van de party BBQ boot inclusief een uitgebreid diner en onbeperkt bier, fris en wijn aan boord. Dit programma bieden wij aan van €122,50 met een flinke korting voor €116,00 p.p.

Toelichting dagprogramma:

Jullie starten de dag op een new-age solextour en starten hiermee in het centrum van Breda. Na een korte uitleg rijden jullie een mooie route door en rond Breda met een landschap dat wisselt van een stadse omgeving tot een groene omgeving als achtergrond van jullie tour. Waarna jullie uiteindelijk ook weer eindigen in het centrum van Breda. 

Na de solextour gaan jullie naar een gezellig café in het centrum van Breda waar jullie de pubquiz gaan spelen onder het genot van een lekker drankje. Jullie worden verdeeld in koppels en teams, dit is afhankelijk van het aantal. In deze groepen zullen jullie gaan strijden om de uiteindelijke hoofdprijs. We laten in de quiz verschillende categorieën terug komen, bij iedere categorie zal onze enthousiaste quizmaster jullie het hemd van het lijf vragen.

Na de pubquiz stappen jullie met zijn allen op een luxe sloep waar jullie gaan barbecueën terwijl jullie door het water van Breda varen en genieten van onbeperkt bier, wijn en fris! 

Voorbeeld programma:

Solextour14:30 - 17:30
Pubquiz18:00 - 19:30
BBQ Boot20:00 - 22:30

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen. 

Check de beschikbaarheid of boek nu dit diverse dagprogramma.