Solextour, Bridewars en BBQ Boot

Dit programma is het ideale programma voor een vrouwenuitje. Ga terug in de tijd met de solextour en rij door en rond Breda. Begin daarna aan de gezellige activiteit Verknipte Film Bride Wars en sluit de dag af met een welverdiende barbecue inclusief onbeperkt drank op een van onze luxe sloepen. Dit programma bieden wij aan van €127,50 met een flinke korting voor €118,00 p.p.

Toelichting dagprogramma:

Jullie starten de dag op een new-age solextour en starten hiermee in het centrum van Breda. Na een korte uitleg rijden jullie een mooie route door en rond Breda met een landschap dat wisselt van een stadse omgeving tot een groene omgeving als achtergrond van jullie tour. Waarna jullie uiteindelijk ook weer eindigen in het centrum van Breda. 

Na de solextour beginnen jullie aan de leuke activiteit Verknipte Film Bride Wars. De Verknipte Film Bride Wars is de ultieme activiteit voor een vrouwen groep. In meerdere groepjes gaan jullie als regisseuses, actrices en cameravrouwen op pad met het verknipte filmscript en een video camera om alle scènes van jullie Bride Wars op te nemen. Daarnaast krijgen jullie ook een aantal attributen mee om de scénes nog gekker en leuker te maken.Wanneer jullie alle scènes uit het filmscript hebben geschoten komen jullie samen terug in een mooie horeca zaak om te  genieten van een drankje terwijl de editor jullie beeldmateriaal samenvoegt.Daarna is het zover, de grote première. Jullie ontdekken waar de andere groep de hele middag mee bezig is geweest, hoe hu scénes eruit zien en hoe deze scènes samen jullie Bride Wars vormen.

Na de activiteiten van vandaag hebben jullie een heerlijke BBQ-maaltijd verdient met een lekker borreltje erbij. En hoe kan dat beter dan op de BBQ-Boot inclusief bier, fris en wijn. Op deze heerlijke BBQ boot napraten over deze geweldige dag. Een mooiere start van jullie avond is er niet!

Voorbeeldprogramma:

Solextour13:00 - 16:00
Bride Wars16:30 - 19:30
BBQ Boot20:00 - 22:30

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen. 

Check de beschikbaarheid of boek nu dit diverse dagprogramma.