Bugrider Tour

De Bug Rider Tour is dé kans om eindelijk eens in een stoere Buggy door de bossen te crossen. De Bugrider is een opvallende off road buggy, die vergelijkbaar is met een kart. Doordat er met 2 personen per buggy gereden kan worden, deel je de actie met je passagier. Ze zijn voorzien van een kenteken en mogen dus op de openbare weg. Buggy rijden is geschikt voor iedere rijstijl, van heel voorzichtig tot het ruigere werk op onverharde wegen. Het buggy rijden is een razend populaire groepsactiviteit en een echte aanrader voor elk vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. 

COMBINEER DE BUG RIDER TOUR VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT

Dit stoere groepsuitje is ook prima te combineren met één van de vele groepsactiviteiten of luxe rondvaarten van Bootje Varen Breda. Dit is ideaal als u op zoek bent naar een dag invulling van bijvoorbeeld uw vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte Bug Rider Tour combinaties:


Combinatie1,5 uur buggy2 uur buggy

Bug Rider Tour + Crazy 88€65,- per persoon€76,50,- per persoon

Bug Rider Tour + Escape City Game€70,- per persoon€81,50,- per persoon

Bug Rider Tour + Streetgolf Clinic€65,- per persoon€76,50,- per persoon

Bug Rider Tour + 1 uur Lunchboot€69,- per persoon€80,50,- per persoon

Bug Rider Tour + 1 uur Borrelboot€72,- per persoon€83,50,- per persoon

Bug Rider Tour + 2,5 BBQ Boot (Populair bedrijfsuitje)€100,- per persoon€111,50,- per persoon

BUG RIDER TOUR BREDA

Bij aankomst in de gezellige ontvangstruimte staat er een kopje koffie of thee en een plakje cake op jullie te wachten. Het Bug rider arrangement start met een ontvangst en instructie/rijdersbriefing van 30 minuten. Rijders dienen in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Het is aan te raden om oude kleding en mogelijk een regenpak aan te doen. Neem ook vooral een handdoek en schone kleding mee, zeker wanneer het geregend heeft.

Na de uitleg start jullie Buggy Tour. De voorrijders laten u leuke en afwisselende verharde en onverharde weggetjes verkennen en door de bossen crossen in de omgeving Breda. De buggy’s zijn goed geveerd en hebben goede gordels. Ze zijn volautomatisch en verder van alle gemakken voorzien om jullie de ultieme cross ervaring te bieden. Halverwege de tocht is er een mogelijkheid om van rijders te wisselen.

TARIEVEN BUG RIDER TOUR

De prijs die u betaalt is per persoon. In een buggy zit u met twee personen. De prijs is afhankelijk van de tijdsduur van de tour. De bug rider tour is te boeken vanaf 8 personen.

Duur

Prijs p.p.

Bug Rider Tour

90 minuten (incl. 30 min uitleg)

€42,50

Bug Rider Tour

120 minuten (incl. 30 min uitleg)

€54,50 

 Boek nu dit onvergetelijke uitje in Breda!