Zomerfestival in Breda

Op zoek naar de ultieme festivalsfeer voor jouw (bedrijfs)uitje? Dat hoeft niet op een festival te zijn, maar kan vanaf nu gewoon in hartje Breda! 

Complete festivaldag in Breda

Complete festivaldag in Breda

Een complete festivaldag in onze hotspot aan het water in hartje Breda!

Middagje festival in Breda

Middagje festival in Breda

Geniet van een heerlijke festivalmiddag, een compleet middagprogramma en leuk voor elke doelgroep!

Avondje festival in Breda

Avondje festival in Breda

Na een drukke werkdag is de festivalavond de perfecte afleiding. Speel toffe festivalgames om vervolgens te genieten van een heerlijk diner op of aan het water.


Op zoek naar de ultieme festivalsfeer voor jouw (bedrijfs)uitje? Dat hoeft niet op een festival te zijn, maar kan vanaf nu gewoon in hartje Breda! Wij bieden namelijk een heerlijke festival dag aan voor jullie groep op jullie gewenste datum. Een zomer lang bieden we festival voor groepen aan op onze toffe hotspot aan het water in hartje Breda.
Uiteraard heeft deze dag alles in zich wat je van een leuk festival verwacht!

Een heerlijke sfeer, de mogelijkheid om lekker te chillen, leuke festivalgames, een heerlijk (foodtruck) diner en heerlijke drankjes! Vergeet je zonnebril, zonnebrand en je festivaloutfit niet!

Het allerliefst geniet je natuurlijk de hele dag van dit heerlijke festivalsfeertje, dus voor de echte festivalgangers hebben we de complete festivaldag. Heb je net wat minder tijd, dan is ook de festivalmiddag of festivalavond een heerlijk alternatief. Al onze festivaldagen bestaan uit toffe festivalgames, een prachtige rondvaart, een heerlijke borrel en wanneer gewenst een heerlijke festivaldiner!