High Beer in het donker

Als je een heerlijke biertje in een mooi bierglas ziet staan, dan wil je meteen aanvallen. Toch? Maar wat nu als het pikdonker is? Wat als je dat heerlijke biertje niet ziet? Dan besef je dat je niet alleen met je mond proeft, maar juist ook met je ogen. Bierproeven wordt een unieke ervaring, als je geen hand voor ogen ziet. Zéker aan tafel met familie, vrienden of collega’s die je alleen hoort. Stoot de buurman nou z'n biertje om?

Bij ZWART Breda gaat het licht uit. Omdat één zintuig wegvalt, moet je je concentreren op je andere zintuigen. Je gaat écht proeven, zonder afleiding. En omdat je het samen met vrienden of collega's doet, ontstaan hilarische situaties. 

Ben jij die echte bierkenner die met zijn ogen dicht elk biertje weet te plaatsen? Probeer ook dat eens met het licht uit. Dat witbiertje blijkt toch een donkere te zijn en dat lekker lichte biertje is ineens een zware triple.  Een proeverij in het donker is een hele nieuwe ervaring en maakt jullie uitje compleet! 

ZWART bierproeverij IN HET DONKER

Geniet van een heerlijke en unieke bierproeverij in het donker. Wij vertellen jullie voorafgaand niet wat er op het menu staat. Nee, jullie mogen ons achteraf vertellen wat jullie (denken) gedronken te hebben. Tijdens deze unieke proeverij genieten jullie van 3 verschillende biertjes in combinatie met wat lekkere kleine hapjes. Deze twee uur durende proeverij bieden we jullie aan voor het tarief van € 22,50 per persoon.

MAAK JULLIE DAGJE UIT COMPLEET

Wil jij jullie uitje echt compleet maken? Kijk dan ook eens bij de verschillende buitenactiviteiten of combineer jullie activiteit met een prachtige rondvaart door Breda. 

Uiteraard zijn er ook nog volop andere mogelijkheden in het donker. Boek het veelbelovende 4-gangendiner, probeer de hapjesproeverij, kom genieten van een unieke lunch of speel het spannende spel. Wij maken jullie uitje compleet! 

Arrangementen in het donker Tarief
ZWART 4-gangenverrassingsdiner (excl. drankjes) - Zaterdag€37,50 pp
ZWART 4-gangenverrassingsmenu (excl. drankjes) - Overige dagen
€35,50 pp
ZWART 3-gangenverrassingslunch€24,50 pp
ZWART High Beer/ High Wine (inclusief 3 drankjes en borrelhapjes)
€22,50 pp

Boek nu deze unieke proeverij of klik hier om de beschikbaarheid aan te vragen.