High Wine in het donker

Als je een heerlijke glas wijn ziet, dan wil je daar meteen van proeven. Toch? Maar wat nu als het pikdonker is? Wat als je dat heerlijke wijntje niet ziet? Dan besef je dat je niet alleen met je mond proeft, maar juist ook met je ogen. Proeven wordt een unieke ervaring, als je geen hand voor ogen ziet. Zéker aan tafel met familie, vrienden of collega’s die je alleen hoort. 

Bij ZWART Breda gaat het licht uit. Omdat één zintuig wegvalt, moet je je concentreren op je andere zintuigen. Je gaat veel beter ruiken en je gaat écht proeven. En omdat je het samen met vrienden of collega's doet, ontstaan hilarische situaties. 

Ben jij een echte wijnkenner die met zijn ogen dicht elk wijntje weet te plaatsen? Probeer ook dat eens met het licht uit. Die rode wijn blijkt toch ineens een witte te zijn. Een proeverij in het donker is een hele nieuwe ervaring en maakt jullie uitje compleet! 

ZWART wijnPROEVERIJ IN HET DONKER

Geniet van een heerlijke en unieke wijnproeverij in het donker. Wij vertellen jullie voorafgaand niet wat er op het menu staat. Nee, jullie mogen ons achteraf vertellen wat jullie (denken) gedronken te hebben. Tijdens deze unieke proeverij genieten jullie van 3 verschillende wijntjes in combinatie met wat lekkere kleine hapjes. Deze twee uur durende proeverij bieden we jullie aan voor het tarief van € 22,50 per persoon.

MAAK JULLIE DAGJE UIT COMPLEET

Wil jij jullie uitje echt compleet maken? Kijk dan ook eens bij de verschillende buitenactiviteiten of combineer jullie activiteit met een prachtige rondvaart door Breda. 

Uiteraard zijn er ook nog volop andere mogelijkheden in het donker. Boek het veelbelovende 4-gangendiner, probeer de hapjesproeverij, kom genieten van een unieke lunch of speel het spannende spel. Wij maken jullie uitje compleet! 

Arrangementen in het donker Tarief
ZWART 4-gangenverrassingsdiner (excl. drankjes) - Zaterdag€37,50 pp
ZWART 4-gangenverrassingsmenu (excl. drankjes) - Overige dagen
€35,50 pp
ZWART 3-gangenverrassingslunch
€24,50
ZWART High beer/ High wine (inclusief 3-drankjes en borrelhapjes)
€22,50

Boek nu deze unieke High Wine of klik hier om de beschikbaarheid te checken.