Lunch ZWART Breda

Als je een tafel ziet met heerlijke gerechten, wil je meteen aanvallen. Toch? Maar wat nu als het pikdonker is? Wat als je dat heerlijke broodje niet ziet liggen? Dan besef je dat je niet alleen met je mond eet, maar juist ook met je ogen. Proeven wordt een unieke ervaring, als je geen hand voor ogen ziet. Zéker aan tafel met familie, vrienden of collega’s die je alleen hoort. 

Bij ZWART Breda gaat het licht uit. Omdat één zintuig wegvalt, moet je je concentreren op je andere zintuigen. Je gaat écht proeven, zonder afleiding. En omdat je het samen met vrienden of collega's doet, ontstaan hilarische situaties. Waar de een denkt zalm te eten, proeft de ander juist heel iets anders. De bediening is in handen van blinde en slechtziende obers. Zij doen dit bijzondere werk met veel plezier en passie doen. 

Zwart 3-gangen lunch in het donker

Geniet van een heerlijke en vooral unieke 3-gangen verrassingslunch. Wij vertellen jullie niet voorafgaand wat er op het menu staat. Nee, jullie mogen ons achteraf vertellen wat jullie (denken) gegeten te hebben. Deze unieke lunch bieden we aan voor € 24,50 per persoon. 

Maak jullie dagje uit COMPLeET

Wil jij jullie uitje echt compleet maken? Boek dan voor of na je lunch ook het leuke 60 minuten durende spel of vervolg jullie middag met een heerlijke bier of wijnproeverij in de mooie bar. Ook verschillende buitenactiviteiten of een prachtige rondvaart door Breda behoren tot de mogelijkheden zodat we jullie dagje uit echt compleet kunnen maken. 

Proeverijen in het donker

Wat voor een lunch geldt, geldt natuurlijk ook voor het veelbelovende 4-gangendiner, een hapjesproeverij of het proeven van wijn of bier. Ben jij die echte bierkenner die met zijn ogen dicht elk biertje weet te plaatsen? Probeer ook dat eens met het licht uit. Dat witbiertje blijkt toch een donkere te zijn en is die wijn nu rood of misschien toch wel wit? Een proeverij in het donker is een hele nieuwe ervaring en maakt jullie uitje compleet! 

Arrangementen in het donker Tarief
ZWART 4-gangenverrassingsdiner (excl. drankjes) - Zaterdag€ 37,50 pp
ZWART 4-gangenverrassingsdiner (excl. drankjes) - Overige dagen€ 35,50 pp
ZWART 3-gangenverrassingslunch€ 24,50 pp
ZWART High Beer/ High Wine (inclusief 3 drankjes en borrelhapjes)
€ 22,50 pp

Boek nu deze unieke ervaring of klik hier om de beschikbaarheid aan te vragen.