ZWART Dining in the Dark

Als je een tafel ziet met heerlijke gerechten, wil je meteen aanvallen. Toch? Maar wat nu als het pikdonker is? Wat als je dat heerlijke stukje vlees niet ziet? Dan besef je dat je niet alleen met je mond eet, maar ook met je ogen. Proeven wordt een unieke ervaring, als je geen hand voor ogen ziet. Zéker als je aan tafel zit met familie, vrienden of collega’s die je alleen hoort. Drinkt de buurman nu jouw glas op…?

Bij ZWART Breda gaat het licht uit. Blind eten, is net zo iets als blind jureren bij The Voice of Holland: Omdat één zintuig wegvalt, moet je je concentreren op je andere zintuigen. Je gaat écht proeven, zonder afleiding. En omdat je het samen met vrienden of collega's doet, ontstaan hilarische situaties. 

complete Dining in the dark Experience

Zonder dat we het echt doorhebben, heeft ons zicht een enorme invloed op hoe we alles beleven en meemaken. Kan jij jezelf redden zonder je ogen? Verplaats je dan eens in de wereld van blinden en slechtzienden. 

Het 4-gangen verrassingsdiner staat in het teken van fun, plezier maar vooral ook lekker eten. Proeven is een compleet nieuwe ervaring in het donker. Weten jullie de verschillende smaken te plaatsen en aan te geven welke heerlijke gerechten jullie gegeten hebben. Tijdens elke gang komen weer nieuwe smaken en heerlijke gerechten voorbij. 

Wat voor eten geldt, geldt natuurlijk ook voor drinken. Ben jij die echte bierkenner die met zijn ogen dicht elk biertje weet te plaatsen? Probeer ook dat eens met het licht uit. Dat witbiertje blijkt toch een donkere te zijn en is die wijn nu rood is misschien toch wel wit? Maak jullie diner compleet en kies voor het bijpassende drankarrangement en ontvang een bijpassend biertje of wijntje bij elke gang. Voor kinderen hebben we aangepast menu tegen een gereduceerd tarief. 

ArrangementTarief
ZWART 4-gangenverrassingsmenu (excl. drankjes) - Zaterdag€37,50 pp
ZWART 4-gangenverrassingsmenu (excl. drankjes) - Overige dagen€35,50 pp

MAAK JULLIE DAGJE UIT COMPLEET

Dining in the Dark is een echte aanrader voor elk bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag of bijzonder vriendenuitje. Combineer het bijvoorbeeld met een heerlijke rondvaart door Breda of een leuke activiteit en jullie onvergetelijke dagje uit is compleet. 
Maak jullie dagje uit compleet

Boek nu deze unieke ervaring of klik hier om de beschikbaarheid op te vragen. Of kijk voor meer informatie eens op www.escaperoominbreda.nl