Stadsactiviteit en BBQ boot

Voor uw groep van 8 tot 200 personen verzorgen wij een uniek dagje uit. Geniet van een leuke stadactiviteit en sluit de dag af met een goed verzorgd BBQ diner aan boord van een luxe sloep inclusief bier, fris en wijn vanaf € 77,50 p.p. Toelichting dag programma:
Wij hebben voor u de 3 meest geboekte activiteiten op een rijtje gezet. U kunt de activiteit die het beste bij uw gezelschap past uitkiezen en de dag vervolgens afsluiten met een gezellige BBQ.

Activiteit 1. De verknipte film.
Jullie starten de dag met een welkomst drankje in de binnenstad van Breda. Na een uitleg van onze instructeur starten jullie met de opname van je eigen kaskraker. Wie is de regisseur, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?
Uitgerust met het verknipte script, camera en een kaart met bezienswaardigheden trekt u door de stad en verfilmd u de zinnen van het script, terwijl u Breda van een bijzondere kant ontdekt en veel plezier heeft met uw collega's. Bij terugkomst worden de scènes samengevoegd en genieten jullie van je eigen première onder het genot van een drankje.

Activiteit 2. Streetgolf Clinic.
Streetgolf is dé spectaculaire golfrage uit Parijs. Deze golfvariant wordt niet op de golfbaan uitgevoerd maar op straat dwars door een mooi park en langs het water. Streetgolf wordt gespeeld met een echte golfclub, een speciale grasmat waarvan kan worden afgeslagen en een speciaal ontworpen streetgolfbal. Het is een leuke activiteit die voor iedereen, ook zonder enige golfervaring eenvoudig te leren is. Deze activiteit zorgt gegarandeerd voor een glimlach op de gezichten van uw collega's.

Activiteit 3. Crazy 88
Crazy 88 is een knettergek spel met niet 88, maar 40 doldwaze opdrachten. Na een korte uitleg wordt jullie groep het centrum van Breda ingestuurd. Via onze speciale Crazy 88 website krijg je continu een nieuwe opdracht binnen op je mobiele telefoon. Leg de opdrachten zo goed mogelijk vast zodat de hilarische beelden goed tot zijn recht komen op de speciale film die wij voor jullie zullen monteren. Speciaal voor bedrijven hebben we een variant die vooral gericht is op teambuilding en een ludiek uitje met jouw collega's.

Na de stadactiviteit hebben jullie wel een stevige BBQ-maaltijd verdient met een lekker borreltje erbij. En hoe kan dat beter dan op de BBQ-Boot. Op het water napraten over deze geweldige dag met een heerlijke BBQ, lekkere drankjes en goede muziek. Een mooiere start van uw avond is er niet!

Voorbeeldprogramma:
Stadsactiviteit:          14:00 tot 17:00 uur (Streetgolf duurt 2 uur)
BBQ-Boot:                 17:30 tot  20:00 uur

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar uw wensen aan te passen.

Tarieven:
- i.c.m. Crazy 88, Streetgolf: inclusief korting voor € 77,50 p.p.
- i.c.m. Verknipte Film: inclusief korting voor € 79,50 p.p.
- i.c.m. Tapasboot wordt een toeslag verrekend van € 5,- p.p. 

Vraag hier de beschikbaarheid aan van dit leuke dagprogramma.