Borrel Boot

Lekker aan het eind van de middag op het water, met een muziekje, een hapje en een drankje genieten van Breda en omgeving? Borrelen maar! De Borrel Boot is één van de meest geboekte arrangementen van Bootje Varen Breda en is de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie uitje. 

Geniet van het complete Borrel Boot arrangement met hapjes, onbeperkt drankjes en een rondvaart op een luxe sloep. Een geweldige borrel op een unieke locatie! 

BORREL BOOT VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT

De Borrel Boot is ook ideaal om te combineren met een actieve groepsactiviteit of voorafgaand aan een heerlijk diner in de Binnenstad. Jullie complete dagje weg in Breda kunnen we tot in de puntjes voor jullie verzorgen. Wij organiseren jullie onvergetelijke vrijgezellenfeest, familiedag of personeelsuitje met de Borrel Boot als heerlijke activiteit. Kijk voor meer informatie eens bij: 
Borrelboot en Activiteit 
Borrelboot en Diner in de Binnenstad 
Borrelboot als onderdeel van een complete dag

TARIEVEN borrelboot

Heerlijk twee uur genieten van een Borrelboot met luxe Borrelhapjes. Voor elk bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest hebben wij een passend Borrel aanbod: 

RondvaartLuxe borrelhapjes
1 uur          € 32,50 p.p.
1,5 uur€ 39,50 p.p.
2 uur€ 44,50 p.p.
2,5 uur € 49,50 p.p.

De Borrel boot is te boeken van 8 tot 240 personen. (minder op aanvraag)
Bovenstaande tarieven zijn inclusief boot huur, schipper, brandstof, borrelhapjes, onbeperkt bier/fris/wijn en BTW. Voor meer informatie over de verschillende borrelhapjes en het aantal hapjes per persoon kijkt u op de veelgestelde vragen pagina.

Liever dineren of alleen wat drinken op het water?

Naast de mogelijkheid om op het water te borrelen is er ook de mogelijkheid om op het water te genieten van een heerlijk diner. Geniet met vrienden van een complete BBQ op de sloep of kom met collega’s genieten van heerlijke Tapas of Lunch aan boord. 

Arrangement aan boordPrijs per persoon
BBQ Boot€ 59,50 per persoon
Tapas Boot€ 64,50 per persoon
Lunch boot€ 29,50 per persoon
Bier Boot€ 27,50 per persoon
Wijn Boot€ 27,50 per persoon
Overige arrangementenprijs op aanvraag

Boek nu de Borrelboot als onderdeel van jullie dagje uit!