Sloep 10 personen

De 10-persoons sloep Rivièra is een mooie boot met een luxe uitstraling. Het is de kleinste luxe sloep uit de vloot van Bootje Varen Breda. Voor groepen met maximaal 10 personen is deze boot uitermate geschikt voor een prachtige luxe rondvaart in Breda.

Tijdens de tocht kan onze gezellige schipper jullie het nodige vertellen over de omgeving en de geschiedenis van Breda. Ook is deze luxe sloep voorzien van een ingebouwde geluidsinstallatie zodat jullie aan boord kunnen genieten van jullie eigen muziek. 

Optimaal genieten op de 10-persoons sloep

Wilt u graag optimaal genieten aan boord van deze luxe boot? Wij bieden meerdere arrangementen aan boord aan zodat het jullie tijdens jullie rondvaart door Breda aan niks ontbreekt. Ook uw complete dagje uit is bij ons in goede handen. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze: 
Borrelboot 
BBQ Boot              (TIP: Meest geboekte arrangement op het water)
Lunchboot  
- Alle arrangementen aan boord

Ook is deze rondvaart prima te combineren met leuke groepsactiviteiten. 
Maak jullie dagje uit bijvoorbeeld compleet met:
Crazy 88   
Streetgolf  
- Verknipte Film 
- Alle activiteiten 

 

Tarieven 10-persoons sloep huren met schipper

In de meeste gevallen wordt deze 10-persoonssloep verhuurd met een ervaren schipper die jullie het nodige kan vertellen over de omgeving en jullie tijdens de gehele tocht begeleidt. U kunt deze 10-persoons boot huren voor de volgende tarieven: 

1 uur durende rondvaart€ 135,- per sloep
1,5 uur durende rondvaart€ 190,- per sloep
2 uur durennde rondvaart€ 235,- per sloep
2,5 uur durende rondvaart€ 285,- per sloep (TIP: Meest geboekte tocht)
3 uur durende rondvaart€ 320,- per sloep

Boek nu of vraag een offerte aan van deze prachtige sloep voor een geweldige ervaring op het water tijdens jullie dagje uit!