Sloep 15 personen

De 15-persoons sloep Barones is een mooie boot met een luxe uitstraling. Deze luxe 15-persoonssloep heeft door het vele teakhout een zeer luxe uitstraling. Deze sloep is uitermate geschikt voor een diner op het water of voor een prachtige rondvaart door Breda. De luxe sloep is deels te overkappen en is altijd voorzien van een ervaren schipper.

De sloep is perfect voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vrienden uitje. Aan boord kunnen wij een heerlijke lunch, diner of borrel verzorgen zodat uw gasten in alle gemakken worden voorzien. Tijdens de tocht kan onze gezellige schipper jullie het nodige vertellen over de omgeving en de geschiedenis van Breda. Ook is deze luxe sloep voorzien van een ingebouwde geluidsinstallatie zodat jullie aan boord kunnen genieten van jullie eigen muziek.

Optimaal genieten op de 15-persoons sloep

Wilt u graag optimaal genieten aan boord van deze luxe 15-persoonssloep? Wij bieden meerdere arrangementen aan boord aan zodat het jullie tijdens jullie rondvaart door Breda aan niks ontbreekt. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze: 
- Borrelboot
- BBQ Boot            (TIP: Meest geboekt)
- Lunchboot  
- Alle arrangementen aan boord

Ook is deze rondvaart prima te combineren met leuke groepsactiviteiten of kunnen we zelfs jullie complete dagje uit verzorgen. Maak jullie dagje uit bijvoorbeeld compleet met:
- Crazy 88   
- Streetgolf  
- Verknipte Film 
- Alle groepsactiviteiten 
- Alle Complete dagjes uit   (Profiteer van een leuke korting!)

TARIEVEN 15-PERSOONS SLOEP HUREN  

De 15-persoonssloep sloep wordt in alle gevallen met een ervaren schipper verhuurd. Deze schipper kan jullie het nodige vertellen over de omgeving en geschiedenis van Breda en zal jullie tijdens de gehele tocht begeleiden. U kunt deze mooie 15-persoons boot huren voor de volgende tarieven: 

1 uur durende rondvaart€ 205,00 per sloep
1,5 uur durende rondvaart€ 275,00 per sloep
2 uur durende rondvaart€ 320,00 per sloep
2,5 uur durende rondvaart€ 385,00 per sloep (Meest geboekte tocht!)
3 uur durende rondvaart€ 440,00 per sloep

Kijk snel bij vaarroutes voor alle hoogtepunten langs de route.
De tarieven zijn per sloep inclusief schipper, brandstof en BTW.

Boek nu of vraag een offerte aan van deze prachtige 15-persoons sloep!