Sloep 20 personen

De luxe 20-persoons sloep komt uit het jaar 1987 en heeft vanwege het vele teakhout een zeer luxe uitstraling. Het is misschien wel de mooiste sloep uit de vloot van Bootje Varen Breda en de perfecte boot voor een diner op het water tijdens een zakelijk uitje, huwelijk of vrijgezellenfeest. Gaat u deze unieke sloep huren, dan zal een ervaren schipper van Bootje Varen Breda u rondvaren door Breda. Indien gewenst kan hij ook nog het nodige vertellen over de stad en de omgeving.

De boot is voorzien van luxe kussens, een goede muziekinstallatie, een kap waarmee de sloep deels te overkappen is en indien gewenst is de sloep ook nog uit te rusten met ijskoelers vol met heerlijk gekoelde dranken.

Op dit moment houden we aan boord de verplichte 1,5M aan bij groepen. Hierdoor is de capaciteit van deze sloep afgenomen tot maximaal 8 personen. 

Optimaal genieten op de 20-persoons sloep

Wilt u graag optimaal genieten aan boord van deze luxe 20-persoonssloep? Wij bieden meerdere arrangementen aan boord aan zodat het jullie tijdens jullie tocht door Breda aan niks ontbreekt. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze: 
- Borrelboot
- BBQ Boot            (TIP: Meest geboekt)
- Lunchboot  
- Alle arrangementen aan boord

Ook is een rondvaart op deze sloep prima te combineren met leuke groepsactiviteiten of kunnen we zelfs jullie complete dagje uit verzorgen. Maak jullie dagje uit bijvoorbeeld compleet met:
- Crazy 88
- Streetgolf  
- Verknipte Film 
- Alle groepsactiviteiten 
- Alle Complete dagjes uit   (Profiteer van een leuke korting!)

Tarieven 20-persoons sloep huren

De 20-persoonssloep sloep wordt altijd met een ervaren schipper verhuurd. Deze schipper kan het nodige vertellen over de omgeving en geschiedenis van Breda en begeleidt jullie tijdens de gehele tocht. U kunt deze luxe 20-persoons boot huren voor de volgende tarieven: 

1 uur durende rondvaart€ 245,00 per sloep
1,5 uur durende rondvaart€ 340,00 per sloep
2 uur durende rondvaart€ 415,00 per sloep
2,5 uur durende rondvaart€ 475,00 per sloep (Meest geboekte tocht!)
3 uur durende rondvaart€ 535,00 per sloep

Kijk snel bij vaarroutes voor alle hoogtepunten langs de route. 
De tarieven zijn per sloep inclusief schipper, brandstof en BTW.

Boek nu of vraag een offerte aan van deze prachtige 20-persoonssloep!