Sloep 25 personen

De luxe 25-persoonssloep is een prachtige boot voor een diner of feest op het water. Tevens is deze sloep uitermate geschikt voor een prachtige rondvaart door Breda. De luxe sloep is deels te overkappen en is ruim opgezet waardoor je volop ruimte hebt voor jullie eigen feestje aan boord. 

Deze sloep is de perfecte boot om te huren voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vrienden uitje. Gaat u deze prachtige sloep huren, dan zal een ervaren schipper van Bootje Varen Breda u rondvaren en indien gewenst het nodige vertellen over de stad en de omgeving.

Optimaal genieten op de luxe 25-persoons sloep

Wilt u graag optimaal genieten aan boord van deze luxe 25-persoonssloep? Wij bieden meerdere arrangementen aan boord aan zodat het jullie tijdens jullie tocht door Breda aan niks ontbreekt. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze: 
Borrelboot
BBQ Boot            (TIP: Meest geboekt)
Lunchboot 
- Discoboot
Alle arrangementen aan boord

Ook is een rondvaart op deze sloep prima te combineren met leuke groepsactiviteiten of kunnen we zelfs jullie complete dagje uit verzorgen. Maak jullie dagje uit bijvoorbeeld compleet met:
Crazy 88
Streetgolf  
Verknipte Film 
Alle groepsactiviteiten 
Alle Complete dagjes uit   (Profiteer van een leuke korting!)

TARIEVEN 25-PERSOONS SLOEP HUREN

De mooie 25-persoonssloep sloep wordt altijd met een ervaren schipper verhuurd. Deze schipper kan het nodige vertellen over de mooie omgeving en geschiedenis van de stad en begeleidt jullie tijdens de gehele tocht. U kunt deze luxe 25-persoons boot huren voor de volgende tarieven: 

1 uur durende rondvaart€ 320,00 per sloep
1,5 uur durende rondvaart€ 435,00 per sloep
2 uur durende rondvaart€ 535,00 per sloep
2,5 uur durende rondvaart€ 630,00 per sloep (Meest geboekte tocht!)
3 uur durende rondvaart€ 730,00 per sloep

Kijk snel bij vaarroutes voor alle hoogtepunten langs de route. 
De tarieven zijn inclusief schipper, brandstof en BTW.

Boek nu deze prachtige sloep voor een geweldige tocht op het water of vraag een offerte aan