Sloep 30 personen

De Boca Chica is een luxe sloep die geschikt is voor maximaal 30 personen. De 10 meter lange sloep is de perfecte luxe boot voor jullie personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of vrienden uitje. Een ervaren schipper van Bootje Varen Breda vaart jullie rond in deze prachtige boot en indien gewenst kan hij jullie ook het nodige vertellen over Breda en de mooie omgeving.

De boot is voorzien van luxe kussens, een ingebouwde muziekinstallatie, een kap waarmee de sloep deels te overkappen is en de boot is indien gewenst ook uit te rusten met ijskoelers gevuld met heerlijk gekoelde dranken. 

Optimaal genieten op de 30-persoonssloep

Wilt u graag optimaal genieten aan boord van deze luxe 30-persoonssloep? Wij bieden meerdere arrangementen aan boord aan zodat het jullie tijdens jullie tocht door Breda aan niks ontbreekt. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze: 
Borrelboot
BBQ Boot            (TIP: Meest geboekt)
Lunchboot  
Alle arrangementen aan boord

Ook is een rondvaart op deze sloep prima te combineren met leuke groepsactiviteiten of kunnen we zelfs jullie complete dagje uit verzorgen. Maak jullie dagje uit bijvoorbeeld compleet met:
Crazy 88
Streetgolf  
Verknipte Film 
Alle groepsactiviteiten 
Alle Complete dagjes uit   (Profiteer van een leuke korting!)


TARIEVEN 30-PERSOONS SLOEP HUREN

De 30-persoons boot wordt altijd met een ervaren schipper verhuurd. indien gewenst kan deze schipper het nodige vertellen over de omgeving en geschiedenis van Breda. U kunt deze luxe 30-persoons boot huren voor de volgende tarieven: 

1 uur durende rondvaart€ 385,00 per sloep
1,5 uur durende rondvaart€ 535,00 per sloep
2 uur durende rondvaartx € 645,00 per sloep
2,5 uur durende rondvaart€ 740,00 per sloep (Meest geboekte tocht!)
3 uur durende rondvaart€ 840,00 per sloep

Kijk snel bij vaarroutes voor alle hoogtepunten langs de route. 
De tarieven zijn per sloep inclusief schipper, brandstof en BTW.

Boek nu of vraag een offerte aan van deze luxe 30-persoonssloep!