Sloep 40 personen

Wij hebben een oude reddingsboot van een cruiseschip volledig omgebouwd tot een luxe 40-persoonssloep. Deze luxe boot is zelf gebouwd en voldoet daarom aan alle wensen voor een grote groep. Denk hierbij aan ruime zittingen met luxe kussens, een hoge rugleuning, goede muziekinstallatie en een groot vloeroppervlak waardoor je gemakkelijk rond kan lopen. Ook is deze luxe sloep deels te overkappen in het geval van een bui.

Deze sloep is de perfecte boot voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of vrienden uitje. Geniet van een heerlijke BBQ op de boot of van een gezellige borrel. Een ervaren schipper van Bootje Varen Breda vaart u rond en kan indien gewenst nog het nodige vertellen over de stad Breda en omgeving.

Op dit moment houden we aan boord de verplichte 1,5M aan bij groepen. Hierdoor is de capaciteit van deze sloep afgenomen tot maximaal 12 personen. 

Geniet optimaal op de 40-persoons sloep

Wilt u graag optimaal genieten aan boord van deze luxe 40-persoonssloep? Wij bieden meerdere arrangementen aan boord aan zodat het jullie tijdens jullie tocht door Breda aan niks ontbreekt. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze: 
Borrelboot
BBQ Boot            (TIP: Meest geboekt)
Lunchboot  
Alle arrangementen aan boord

Ook is een rondvaart op deze sloep prima te combineren met leuke groepsactiviteiten of kunnen we zelfs jullie complete dagje uit verzorgen. Maak jullie dagje uit bijvoorbeeld compleet met:
Crazy 88
Streetgolf  
Verknipte Film 
Alle groepsactiviteiten 
Alle Complete dagjes uit   (Profiteer van een leuke korting!)

   

Tarieven 40-persoons sloep huren

De 40-persoonssloep wordt altijd met een ervaren schipper verhuurd. Tijdens jullie tocht is deze schipper jullie gids en kan hij het nodige vertellen over de omgeving en de geschiedenis van Breda. U kunt deze luxe 40-persoons boot huren voor de volgende tarieven: 

1 uur durende rondvaart€ 480,00 per sloep
1,5 uur durende rondvaart€ 655,00 per sloep
2 uur durende rondvaart€ 795,00 per sloep
2,5 uur durende rondvaart€ 910,00 per sloep (Meest geboekte tocht!)
3 uur durende rondvaart€ 1020,00 per sloep

Kijk snel bij vaarroutes voor alle hoogtepunten langs de route. 
De tarieven zijn per sloep inclusief schipper, brandstof en BTW.

Boek nu of vraag een offerte aan van deze prachtige 40-persoonssloep!