Sloep 100 personen

Wij hebben twee nieuwe luxe sloepen vanaf nul op laten bouwen. Elke 50-persoonssloep heeft een luxe uitstraling door het gestroomlijnde ontwerp wat de looks heeft van een jacht. Daarnaast zijn de sloepen van alle gemakken voorzien en perfect geschikt voor grote groepen. De luxe sloep beschikt over een ruime zitting met luxe kussens, hoge rugleuning, goede muziekinstallatie, een groot vloeroppervlak en een luxe Green Egg Barbecue waarmee elk stuk vlees perfect bereid kan worden. Daarnaast beschikt de luxe sloep over een elektrische motor. Hierdoor is deze sloep niet alleen erg stil maar levert hij ook een bijdrage aan een beter milieu, diesel is bij deze sloep namelijk verleden tijd!

Deze sloepen zijn ideaal voor gelegenheden met grote groepen. Op deze sloepen is het mogelijk om verschillende arrangementen te organiseren neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Bij groepen groter dan 50 personen zullen er 2 of meer sloepen worden ingezet die kort langs elkaar varen.

GENIET OPTIMAAL OP DE 50-PERSOONS SLOEPen

Wilt u graag optimaal genieten aan boord van deze luxe 50-persoonssloep? Wij bieden meerdere arrangementen aan boord aan zodat het jullie tijdens jullie tocht door Breda aan niks ontbreekt. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze: 
Borrelboot
BBQ Boot            (TIP: Meest geboekt)
Lunchboot  
Alle arrangementen aan boord

Ook is een rondvaart op deze sloep prima te combineren met leuke groepsactiviteiten of kunnen we zelfs jullie complete dagje uit verzorgen. Maak jullie dagje uit bijvoorbeeld compleet met:
Crazy 88
Streetgolf  
Verknipte Film 
Alle groepsactiviteiten 
Alle Complete dagjes uit   (Profiteer van een leuke korting!)

TARIEVEN 50-PERSOONS SLOEPen HUREN

De 50-persoonssloep wordt altijd met een ervaren schipper verhuurd. Tijdens jullie tocht is deze schipper jullie gids en kan hij het nodige vertellen over de omgeving en de geschiedenis van Breda. U kunt deze luxe 50-persoons boot huren voor de volgende tarieven: 

1 uur durende rondvaart€ 595,00 per sloep                                 
1,5 uur durende rondvaart€ 820,00 per sloep       
2 uur durende rondvaart€ 995,00 per sloep        
2,5 uur durende rondvaart€ 1.135,00 per sloep       
3 uur durende rondvaart€ 1.270,00 per sloep       


Kijk snel bij vaarroutes voor alle hoogtepunten langs de route.