Sloep 50 personen

Wij hebben twee nieuwe luxe sloepen vanaf nul op laten bouwen. Elke 50-persoonssloep heeft een luxe uitstraling door het gestroomlijnde ontwerp wat de looks heeft van een jacht. Daarnaast zijn de sloepen van alle gemakken voorzien en perfect geschikt voor grote groepen. De luxe sloep beschikt over een ruime zitting met luxe kussens, hoge rugleuning, goede muziekinstallatie en een groot vloeroppervlak. Daarnaast beschikt de luxe sloep over een elektrische motor. Hierdoor is deze sloep niet alleen erg stil maar levert hij ook een bijdrage aan een beter milieu, diesel is bij deze sloep namelijk verleden tijd!

Deze sloep is de perfecte boot voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of vrienden uitje. Geniet van een heerlijke BBQ op de boot of van een gezellige borrel. Een ervaren schipper van Bootje Varen Breda vaart u rond en kan indien gewenst nog het nodige vertellen over de stad Breda en omgeving.

Op dit moment houden we aan boord de verplichte 1,5M aan bij groepen. Hierdoor is de capaciteit van deze sloep afgenomen tot maximaal 16 personen. 

GENIET OPTIMAAL OP DE 50-PERSOONS SLOEP

Wilt u graag optimaal genieten aan boord van deze luxe 50-persoonssloep? Wij bieden meerdere arrangementen aan boord aan zodat het jullie tijdens jullie tocht door Breda aan niks ontbreekt. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze: 
Borrelboot
BBQ Boot            (TIP: Meest geboekt)
Lunchboot  
Alle arrangementen aan boord

Ook is een rondvaart op deze sloep prima te combineren met leuke groepsactiviteiten of kunnen we zelfs jullie complete dagje uit verzorgen. Maak jullie dagje uit bijvoorbeeld compleet met:
Crazy 88
Streetgolf  
Verknipte Film 
Alle groepsactiviteiten 
Alle Complete dagjes uit   (Profiteer van een leuke korting!)

TARIEVEN 50-PERSOONS SLOEP HUREN

De 50-persoonssloep wordt altijd met een ervaren schipper verhuurd. Tijdens jullie tocht is deze schipper jullie gids en kan hij het nodige vertellen over de omgeving en de geschiedenis van Breda. U kunt deze luxe 50-persoons boot huren voor de volgende tarieven: 

1 uur durende rondvaart€ 595,00 per sloep                                 
1,5 uur durende rondvaart€ 820,00 per sloep       
2 uur durende rondvaart€ 995,00 per sloep        
2,5 uur durende rondvaart€ 1.135,00 per sloep       
3 uur durende rondvaart€ 1.270,00 per sloep       


Kijk snel bij vaarroutes voor alle hoogtepunten langs de route. 
De tarieven zijn per sloep inclusief schipper, brandstof en BTW.