Crazy 88

Crazy 88 is een knettergek spel met niet 88, maar 44 gekke opdrachten in het centrum van Breda. Met de hele groep of in teams wordt u na een korte uitleg de stad ingestuurd met 44 leuke opdrachten, een camera en een kaart van Breda. Via onze speciale Crazy 88 website krijg je continue de Crazy 88 opdrachten binnen op je mobiele telefoon. Bij 2 of meer teams ontstaat er al snel een mooie strijd welke groep het meeste opdrachten succesvol heeft volbracht.

De ene Crazy 88 opdracht is nog gekker dan de andere. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk opdrachten naar behoren uit te voeren. De uitvoering van de opdrachten moet worden vastgelegd op de filmcamera en dient als blijvend bewijsmateriaal. Al het filmmateriaal wordt namelijk afgemonteerd tot een hilarische film die jullie later toegestuurd krijgen als blijvende herinnering aan jullie leuke dagje uit.

Enkele opdrachten voor uw team kunnen zijn:
1. Knuffel een politieagent
2. Verkoop 3 bloemkolen met winst.
3. Verdien € 5 met een lapdance.

COMBINEER CRAZY 88 VOOR EEN COMPLEET DAGJE UIT

Dit actieve uitje is ook prima te combineren met andere leuke groepsactiviteiten of met een heerlijke rondvaart door Breda. Of je nu een vrijgezellenfeest, familiedag of teamuitje gaat organiseren. Jullie complete dagje uit is bij ons in goede handen. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte Crazy 88 combinaties: 
Crazy 88 en BBQ Boot (Populair!)
Crazy 88 en Varen
Crazy 88 en extra activiteit
Crazy 88 als onderdeel van complete dag uit (Meeste voordeel!)

 

CRAZY 88 IN BREDA

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een teamuitje, een bedrijfsuitje, een familiedag of een vrijgezellenfeest. Voor elke groep hebben we een geschikte Crazy 88 variant.

- Crazy 88 voor Bedrijfsuitjes en Teamuitjes 
Deze versie is voor bedrijven die een ludiek personeelsuitje of teamuitje willen waar teambuilding centraal staat. Leuke Crazy 88 opdrachten die je met je team uitvoert maar niet beschamend zijn voor je collega's.
- Crazy 88 normaal 
De normale Crazy 88 zoals iedereen hem kent. Deze variant is erg leuk voor een vrijgezellenfeest. Gekke opdrachten die je met je team uitvoert om zoveel mogelijk punten te scoren.De ideale activiteit met de leukste vrijgezellenfeest opdrachten. 
- Crazy 88 lomp
Het woord zegt het al. Hoe lomper hoe meer punten. Zijn jullie gek, lomp en hebben jullie lef? Dan is deze Crazy 88 geschikt voor jullie vrijgezellenfeest. 

Tarief Crazy 88: € 24,50 per persoon

Duur: 3 uur

Inclusief: 1 drankje per persoon

Aantal personen: 8 tot 150

Boek nu Crazy 88 als onderdeel van jullie dagje weg in Breda!