Voordeel Dagprogramma's

Een volledige dag uit in Breda incl. een zeer aantrekkelijke korting. Speciaal voor jouw groep hebben wij de perfecte programma's.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van een compleet bedrijfsuitje in Breda. Van 8 tot 200 personen garanderen wij u een onvergetelijke dag. Stel uw dagprogramma volledig naar uw eigen wensen samen. Bij alle dagprogramma's krijgt u een aantrekkelijke korting.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

In de gezelligste stad van Nederland zorgen wij ervoor dat jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag gaat worden. Alles is mogelijk! De voorgestelde programma's zijn volledig naar jullie wensen aan te passen. Daarnaast kunnen jullie ook zelf je dag samenstellen. Bij elk vrijgezellenfeest programma krijgen jullie een aantrekkelijke korting!

Mannen

Mannen

Een onvergetelijke dag in Breda, dat is waar wij graag voor zorgen. Voor elk mannen uitje hebben wij het perfecte dagprogramma samengesteld. De voorgestelde programma's zijn volledig naar jullie wensen aan te passen. Daarnaast kunnen jullie ook zelf je dag samenstellen. Bij elk mannen programma krijgen jullie een aantrekkelijke korting!

Vrouwen

Vrouwen

Een dagje weg met de dames staat bij ons in het teken van gezelligheid. Wij verzorgen voor jullie groep een dag die je niet snel zult vergeten. De voorgestelde programma's zijn volledig naar jullie wensen aan te passen. Daarnaast kunnen jullie ook zelf je dag samenstellen. Bij elk vrouwen programma krijgen jullie een aantrekkelijke korting!

Familiedag

Familiedag

Speciaal voor de familie uitjes werken wij met kinder tarieven. Bij ons is het zelf samenstellen van een programma ook mogelijk.