TIP: De verknipte film

Met De Verknipte Film bent u verzekerd van een geslaagd dagje weg in Breda. Het is een echte aanrader voor elk vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Ga met uw filmcrew op pad om alle scènes uit het verknipte filmscript na te spelen met de binnenstad van Breda als decor. Naast het filmscript krijgt u nog een videocamera mee en een kaart om alle draailocaties te kunnen vinden. 

Wanneer uiteindelijk alle scènes geschoten zijn, kunt u heerlijk nagenieten van een drankje terwijl de editor uw beeldmateriaal samenvoegt tot het eindresultaat. Tijdens de grote première ontdekt u eindelijk het komische verhaal achter de verknipte film. Uiteraard krijgen jullie de film ook nog thuis gestuurd zodat het zeker is dat het een onvergetelijke dag wordt! 

De Verknipte film combineren voor een compleet dagje uit

Dit lachwekkende groepsuitje is ook perfect te combineren met één van de vele andere groepsactiviteiten binnen Bootje Varen Breda. Of combineer De Verknipte Film met een heerlijke rondvaart in Breda. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat jullie complete dagje uit een absoluut succes wordt. Dit is zeker een aanrader voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vriendinnendag. Kijk hieronder eens bij onze meest geboekte combinaties met De Verknipte Film.

ActiviteitenTarief 
De verknipte film + Crazy 88 van € 54,00 voor € 49,00 per persoon
De verknipte film + Street Golfvan € 54,00 voor € 49,00 per persoon
De verknipte film + 1 uur wijnbootvan € 57,00 voor € 52,00 per persoon
De verknipte film + 1 uur Borrelboot van € 62,00 voor € 57,00 per persoon
De verknipte film + 2,5 uur BBQ Boot van € 89,00 voor € 79,50 per persoon

 

De verknipte film breda

Bij de Verknipte Film starten jullie gezellig met een drankje op het terras terwijl een begeleider jullie uitleg geeft over het spel. Vervolgens gaan jullie deze leuke groepsactiviteit spelen midden in de binnenstad van Breda. Afsluitend zijn jullie nog welkom op ons terras voor een drankje terwijl een editor jullie Verknipte Film aan elkaar monteert. 

Tarief De Verknipte Film: € 29,50 per persoon

inclusief begeleiding, 3 uur spelen, 2 drankjes p.p. en BTW.


Boek nu
de Verknipte Film of klik hier om de beschikbaarheid aan te vragen