Rondvaart actie

Speciaal voor de individuele bezoeker en kleine groepen organiseert Bootje Varen Breda een prachtige rondvaart van 1 uur en van 2 uur van mei t/m september. Deze luxe rondvaart vaart op vaste momenten in de week en in juli en augustus dagelijks en is te reserveren via www.bredarondvaart.nl. 

De tocht start in de nieuwe haven in het centrum van Breda. Onze schipper vaart u een rondje rondom de kerk en het stadscentrum. U bevaart hierbij de Singels van Breda langs vele historische bezienswaardigheden. Zo vaart u vanuit de Nieuwe Haven onder ander langs 't Spanjaardsgat, 't Kasteel van Breda, de KMA, het Valkenbergpark en de Koepelgevangenis. Bij de tocht van 2 uur varen we ook door de mooie woonwijken Boeimeer, Ginneken en het prachtige natuurgebied Markdal aan de rand van de bossen.

Gedurende deze mooie en verrassende tocht vertelt onze schipper jullie de ins-en outs langs de route. Benieuwd wie er ontsnapte uit de koepel, waar het kleinste pand van Breda staat of hoe de vuurtoren bij het Valkenbergpark terecht is gekomen? Tijdens deze rondvaart komen jullie er achter. 

Reserveer op www.bredarondvaart.nl