High Tea Boot

Geniet van een luxe high tea op een unieke locatie in Breda aan boord van onze High Tea Boot. Gedurende 2 uur wordt u door een gezellige schipper rondgevaren door de mooie binnenwateren van Breda. Indien gewenst vertelt de schipper jullie wat leuke weetjes over Breda en haar water terwijl u kunt proeven van alle rijke hapjes van de High Tea. Een unieke activiteit voor een vriendinnendag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. 

High Tea Boot voor een compleet dagje uit

U kunt er ook voor kiezen de High Tea Boot te combineren met een van de andere groepsactiviteiten van Bootje Varen Breda. Zo bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos kunt genieten van een compleet dagje uit. Organiseert u bijvoorbeeld een familiedag, vrijgezellenfeest of vrouwenuitje? Kijk dan eens bij:

ActiviteitExtra activiteitTarief met combinatiekorting
High Tea BootStreetgolf ClinicVan € 74,00 voor € 69,00
High Tea BootEscape City GameVan € 79,00 voor € 74,00
High Tea BootDe Verknipte Film Van € 79,00 voor € 74,00


High Tea Boot Tarieven

Bij de High Tea Boot geniet je van een compleet arrangement met heerlijke hapjes, een prachtige rondvaart door de Singels, Boeimeer, ’t Ginneken en het Markdal en een leuke schipper die jullie gedurende 2 uur rondvaart door Breda. 
- Arrangement te boeken van 8 tot 240 personen voor €49,50 p.p. (minder op aanvraag)
- Tarief is incl. boothuur, brandstof, High Tea, koffie, thee, water en BTW
- Meer informatie over de inhoud van het high tea menu vindt u op de veelgestelde vragen pagina 

liever een bbq boot, borrelboot of wijnboot?

Ben je geen High Tea liefhebber? Bootje Varen Breda heeft nog veel meer mooie arrangementen op het water in Breda. Kom genieten van een complete BBQ Boot of Tapasboot met onbeperkt bier, fris en wijn. Geniet van een heerlijke borrel op de Borrelboot of drink een lekker flesje bier en glaasje wijn op de Bierboot of Wijnboot. Kijk ook eens bij de Sail & Dine arrangementen. Hierbij genieten jullie eerst van een prachtige rondvaart met hapje en drankje en gaat u vervolgens dineren in een van de gezellige restaurants in de mooie Binnenstad van Breda. 
- BBQ Boot
- Tapas Boot
- Borrel Boot
- Sail & Dine arrangmenten
- Overige arrangementen aan boord

Boek nu en geniet van een onvergetelijke High Tea op het water!