Over Bootje Varen

De feestelijke heropening van de Haven in Breda in 2008 was het perfecte moment voor Bootje Varen Breda om te starten met het organiseren van boottochten en groepsuitjes. Door middel van verschillende boten en luxe sloepen verzorgen wij prachtige rondvaarten en arrangementen op en rond het water van Breda.

Van maart t/m november vaart Bootje Varen Breda uit vanaf de Lage Kade in het centrum van Breda ter hoogte van de Haven 12. Wij verzorgen 3 verschillende rondvaarten. Bij de rondvaart van 1 uur varen wij een ronde over de Singels van Breda langs verschillende hoogtepunten uit de historie van Breda. Bij de meest geboekte rondvaart van 2 uur doen wij naast de Singels ook de woonwijken Boeimeer, het prachtige Ginneken en wonderschone natuurgebied Markdal aan. Bij de tocht van 2,5 uur varen wij bij het Markdal nog een stuk door en passeren wij het Mastbos om uiteindelijk te keren bij het sluisje bij Ulvenhout. 

U kunt bij ons verschillende luxe sloepen en unieke boten huren. Op alle boten is het mogelijk om een arrangement af te nemen. Alle tochten worden door een van onze gezellige en bekwame schippers gevaren. Indien gewenst vermaken zij u met uw favoriete muziek of een verhaal over de bezienswaardigheden op de route.

De vloot bestaat uit 9 luxe sloepen en boten voor totaal 245 personen, 1 terras boot voor 12 personen en 1 lounge boot voor 14 personen.

Luxe sloepen:

 -50 personen
40 personen
- 30 personen
- 25 personen
- 20 personen
- 15 personen
- 10 personen

Boten:
Terrasboot 14 personen
- Loungeboot 14 personen

Ons bedrijf bestaat uit een team op kantoor en enthousiaste schippers. 

Heeft u een vraag? 
Bekijk de veel gestelde vragen pagina of bel: 076 - 7676001, na 18:00 uur en in het weekend zijn wij bereikbaar op 06- 42 66 90 01.