Vacatures en Stages

Vacature junior content marketeer

We zijn op zoek naar een jonge enthousiaste marketeer die blij wordt van een mooie post, blog of foto en wiens hart sneller gaat kloppen van een originele marketingactie.

Iemand met lef die zijn creativiteit inzet om op de beste manier onze belevingen aan te bieden aan onze veelzijdige gast. Als (content) Marketeer ben je dagelijks in de weer met het creëren van waardevolle content voor de verschillende bedrijven. Je creëert marketing uitingen variërend van websites en social media posts tot aan advertenties en de uitstraling op de verschillende locaties. Samen met de Marketing en Sales manager schakelen jullie met de verschillende bedrijfsleiders en zijn jullie verantwoordelijk voor de volledige marketing van alle verschillende bedrijven en uitjes! 

Interesse of op zoek naar meer informatie? 
Neem contact op met: bram@groepsuitjesbreda.nl 

Stageplaatsen

We hebben plek voor MBO en HBO stagiairs. Dit voor de studierichtingen Toerisme/Recreatie/Sport en op HBO vlak voor de opleidingen Vrijetijdsmanagement, Commerciële economie, Marketing communicatie, Eventmanagement en Concept ontwikkeling maar wij staan ook open voor andere studie richtingen. Ook voor het seizoen 2019 hebben we nog plek. Stuur je sollicitatie naar info@bootjevarenbreda.nl.

Instructeur/Schipper

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste schippers en instructeurs voor diverse activiteiten. Ben je 18 jaar of ouder en heb je affiniteit met varen, golfen en sta je graag voor een groep en zoek je een leuke bijbaan? Stuur je sollicitatie naar info@bootjevarenbreda.nl.