Varen & Bug rider tour

Sail & Actief is een combinatie van een ontspannen vaartocht met een activiteit. Onze luxe boten worden gevaren door een schipper dus u kunt optimaal genieten van Breda en haar omgeving en indien gewenst een heerlijk hapje en drankje aan boord.

Bug Rider Tour
De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van bijna 55 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein, zowel zand als asfalt. Met veilige snelheid is het heerlijk om over de zandpaden te crossen en te genieten van de natuur. Tijdens de Bugrider tour gaan jullie zowel langs als door de bossen crossen!

De buggy's zijn van alle gemakken voorzien, met automatische versnelling en een achteruit. Tevens zijn de Bugriders uitgevoerd met een stevige kooiconstructie, en de stoere rallygordels zorgen voor een optimale veiligheid.

De route
De route is afhankelijk van het aantal uren dat u de buggy boekt. De bugrider is uitermate geschikt om over zandpaden en landweggetjes te crossen.

Duur van het programma
Het buggytour programma is inclusief een half uur uitleg. Een programma van 2 uur bestaat dus uit een 30 minuten uitleg en 1,5 uur rijden. Naast de onderstaande tijden kunt u in overleg ook langer rijden. De tour zal plaats vinden onder begeleiding. Houdt u er rekening mee dat de startlocatie op ongeveer 15 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda ligt.

Tarieven
-De prijs die u betaalt is per persoon. In een buggy zit u met twee personen. De prijs is afhankelijk van de tijdsduur van de tour. De bugrider tour is te boeken vanaf 4 buggy's (minder op aanvraag).
- arrangement te boeken van 8 tot 50 personen

Activiteit 1,5/2uTocht1,5 uur buggy2 uur buggy
Bug Rider Tour1 uur rondvaart€ 60,00€ 75,00
Bug Rider Tour2 uur rondvaart€ 70,00€ 85,00
Bug Rider Tour1 uur Lunchboot€ 74,50€ 89,50
Bug Rider Tour1 uur Borrelboot€ 77,50€ 92,50
Bug Rider Tour2,5 uur BBQ-Boot€ 104,50€ 119,50
Bug Rider Touroverige tochtenPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag

Reserveer nu dit stoere uitje.