Varen & Crazy88

Sail & Actief is een combinatie van een ontspannen vaartocht met een activiteit. Onze luxe boten worden gevaren door een schipper dus u kunt optimaal genieten van Breda en haar omgeving en indien gewenst een heerlijk hapje en drankje aan boord.

Crazy88
Een knettergek spel met niet 88, maar 44 doldwaze opdrachten in het centrum van Breda. Met de hele groep of in teams wordt u na een korte uitleg de stad ingestuurd met 44 crazy opdrachten, een camera en een kaart van Breda.

Je kan kiezen uit drie soorten Crazy 88:
- Crazy 88 voor bedrijven. Deze versie is voor bedrijven die een ludiek uitje willen waar teambuilding centraal staat. Leuke opdrachten die je met je team uitvoert maar niet beschamend zijn voor je collega's.
- Crazy 88 normaal. De normale crazy 88 zoals iedereen hem kent. Deze variant is leuk voor vrijgezellenfeesten. Gekke opdrachten die je met je team uitvoert om zoveel mogelijk punten te scoren.
- Crazy 88 lomp. Het woord zegt het al. Hoe lomper hoe meer punten. Zijn jullie gek, lomp en hebben jullie lef? Dan is deze Crazy 88 geschikt voor jullie vrijgezellenfeest. 


Enkele opdrachten voor uw team kunnen zijn:

1. Verkoop een donut aan een agent...
2. Ruil een broodje kroket tegen een MC Kroket...
3. Bedel een euro los van een zwerver...
4. Verkoop 3 bloemkolen met winst...
5. Doe een flashmob midden op de Grote Markt...
6. Verdien € 5 als straatmuzikant ...

Uiteraard is dit slechts het begin en hebben wij nog veel meer in petto! We hebben 3 categoriën opdrachten. Speciaal voor dames disputen en vrijgezellenfeesten, speciaal voor mannen disputen en vrijgezellenfeesten en speciaal voor bedrijfsuitjes hebben we passende rebelse opdrachten.

De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk opdrachten naar behoren uit te voeren. De uitvoering van de opdrachten moet worden vastgelegd op de filmcamera en dient als blijvend bewijsmateriaal. Al het filmmateriaal wordt namelijk afgemonteerd tot een hilarische film die jullie later terug kunnen kijken.
Dus welk team heeft de meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork?!

Programma:

Deel 1: Ontvangst met drankje en uitleg spel en materialen. 
Deel 2: Het Crazy 88 spel spelen in de binnenstad van Breda.
Deel 3: Nuttig een borrel en bespreek de prachtige middag.

Tarieven:
- arrangement te boeken vanaf 8 personen
- tarieven zijn per persoon

 Activiteit  (3 uur) Tochtprijs per persoon 
Crazy88!1 uur rondvaart   van € 39,50 voor € 37,50
Crazy88!2 uur rondvaartvan € 49,50 voor € 47,00
Crazy88!1 uur Lunchbootvan € 54,00 voor € 49,00
Crazy88!1 uur Borrelbootvan € 57,00 voor € 52,00
Crazy88!2,5 uur BBQ-Bootvan € 84,00 voor € 77,50
Crazy88!overige tochtenPrijs op aanvraag

Boek hier jullie varen & activiteit combinatie.