Varen & Paella

Start dit populaire arrangement met een relaxte rondvaart over de mooie wateren van Breda. Geniet aansluitend van heerlijk tapas diner bij BAAI. Een echte aanrader voor ieder vrijgezellenfeest of teamuitje. Ook aan boord worden jullie in de watten gelegd met twee heerlijk koude drankjes per persoon, twee luxe borrelhapjes per persoon en een gezellige schipper die jullie alles kan vertellen over de bezichtigingen op de vaarroute. 

*Let op: Dit arrangement is te reserveren vanaf minimaal 30 personen

bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje compleet maken?

Om jullie dagje weg in Breda helemaal compleet te maken, kunnen we ook nog een leuke groepsactiviteit toevoegen aan het arrangement. Hiermee zijn jullie ervan verzekerd dat het uitje tot in de puntjes is verzorgd en u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. 

ArrangementExtra activiteitTarief (2 uur varen)
Varen & Paella Crazy 88van €80,00 p.p. voor €77,50 p.p.
Varen & Paella Escape City Gamevan €85,00 p.p. voor €82,50 p.p.
Varen & PaellaDe Verknipte Filmvan €85,00 p.p. voor €82,50 p.p.
Varen & PaellaStreetgolf Clinicvan €80,00 p.p. voor €77,50 p.p.

Tarieven zijn inclusief een leuke korting!

Varen & eten in breda

Bij het Varen & Eten arrangement maakt u een heerlijke rondvaart van 2 uur. Tijdens deze tocht vaart een gezellige schipper jullie langs het centrum mooie centrum van Breda, de chique wijk het Ginneken en ook het natuurgebied Markdal ligt op de route. Geniet onderweg van heerlijke amusehapjes en drankjes naar keuze. Aansluitend kunnen jullie genieten van een rijk tapasdiner in een sfeervol Spaans restaurant in het centrum van Breda. 

Tarieven varen & eten

1 uur Varen & Paella diner €45,00 p.p.

2 uur Varen & Paella diner €55,50 p.p.

*Let op: Dit arrangement is te reserveren vanaf minimaal 30 personen

Inclusief:
- 1 of 2 uur rondvaart op luxe sloep met schipper
- 2 drankjes en 2 luxe borrelhapjes p.p. aan boord
- Paella diner incl. chef, exclusief drankjes.

Liever een bbq boot of tapas boot?

Willen jullie toch liever een uitgebreid diner aan boord? Kijk dan eens bij onze veel geboekte arrangementen aan boord. Zo kunnen jullie heerlijk zomers genieten van een barbecuediner aan boord van de BBQ Boot. Of ontdek wat de veelzijdige Spaanse keuken te bieden heeft op onze Tapas Boot. Bootje Varen Breda heeft met de Sail & Dine arrangementen al ongelofelijk veel bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten tot een absoluut succes weten te maken.

Klik hier om een reservering te plaatsen of om een informatieaanvraag te doen.