Varen & Historische wandeling

Sail & Actief is een combinatie van een ontspannen vaartocht met een activiteit. Onze luxe boten worden gevaren door een schipper dus u kunt optimaal genieten van Breda en haar omgeving en indien gewenst een heerlijk hapje en drankje aan boord.
De rondvaart van 1 uur voert u onder andere langs het Valkenbergpark, de Koepel gevangenis, de watertoren en de nieuwe haven. Heeft u wat langer de tijd? Boek dan een tocht van 2 uur en bewonder het Ginneken en het schitterende natuurgebied Markdal.

Historische Wandeling
Breda is schitterend vanaf het water! Maar ook in de stad zelf zijn talloze historische bezienswaardigheden waarover onze gids u uitgebreid kan vertellen.

Tijdens de historische wandeling bezoekt u de Grote Kerk (Onze Lieve Vrouwe Kerk) met haar prachtige interieur. Uniek is ook het bezoek aan het terrein van het Kasteel van Breda (hierin is nu de KMA gevestigd). Dit terrein is namelijk alleen tijdens deze historische wandeling toegankelijk. 
Een bezoek aan het Begijnhof, het Begijnhof-museum en aan winkelgebied 't Sas mag uiteraard niet ontbreken. Onze gids maakt er een onvergetelijke stadswandeling van! De duur van de Historische wandeling is 2 uur.

Zeer aan te raden aan groepen die de stad en haar cultuur graag willen leren kennen.

Tarieven:
-
arrangement te boeken van 8 tot 90 personen
- tarieven zijn per persoon

Activiteit (2 uur)Tocht Totaal 
Historische Wandeling1 uur rondvaart             € 27,50
Historische Wandeling2 uur rondvaart€ 37,50
Historische Wandeling1 uur Lunchboot€ 42,00
Historische Wandeling1 uur Borrelboot€ 45,00
Historische Wandeling2,5 uur BBQ-Boot€ 72,00
Historische Wandelingoverige tochtenPrijs op aanvraag

Boek hier jullie uitje!