Varen & 3-gangen keuze diner

Start dit populaire arrangement met een relaxte rondvaart over de mooie wateren van Breda. Geniet aansluitend van een 3-gangendiner op een super locatie midden in het centrum van Breda. Ook aan boord worden jullie in de watten gelegd met een aantal glazen prosecco (of bier/wijn/fris voor de liefhebber), wat amusehapjes en een gezellige schipper die jullie alles kan vertellen over de bezichtigingen op de vaarroute. 

BEDRIJFSUITJE, VRIJGEZELLENFEEST OF FAMILIEDAG COMPLEET MAKEN?

Als jullie het dagje weg in Breda helemaal compleet willen maken, Is het toevoegen van een leuke groepsactiviteit aan jullie arrangement een echte aanrader. Hiermee zijn jullie ervan verzekerd dat het uitje tot in de puntjes is verzorgd en jullie lekker kunnen ontspannen bij de organisatie van jullie dagje weg, en natuurlijk ook op de dag zelf!

ArrangementExtra activiteitTarief (2 uur varen) per persoon
Varen en 3-gangendinerCrazy 88van €90,50 voor €88,00
Varen en 3-gangendinerDe Verknipte Filmvan €95,50 voor €93,00
Varen en 3-gangendinerStreetgolf Clinicvan €90,50 voor €88,00
Varen en 3-gangendinerEscape City Gamevan €95,50 voor €93,00

VAREN EN ETEN IN BREDA

Bij het Varen & Eten arrangement maakt u een heerlijke rondvaart van 2 uur. Tijdens deze tocht vaart een gezellige schipper jullie langs het mooie centrum van Breda, de chique wijk het Ginneken en ook het natuurgebied Markdal ligt op de route. Geniet onderweg van heerlijke amusehapjes en drankjes naar keuze. Aansluitend kunnen jullie genieten van een 3-gangen keuze diner in een restaurant in het centrum van Breda.

Tarieven varen & 3-gangendiner

1 uur varen & 3-gangen keuze diner:    €56,00 per persoon
2 uur varen & 3-gangen keuze diner:    €66,00 per persoon 

Boek jullie uitje of vraag hier de beschikbaarheid op. 

LIEVER EEN BBQ BOOT OF TAPAS BOOT?

Willen jullie toch liever een uitgebreid diner aan boord? Kijk dan eens bij onze veel geboekte arrangmenten aan boord. Zo kunnen jullie heerlijk zomers genieten van een barbecuediner aan boord van de BBQ Boot. Of ontdek wat de veelzijdige Spaanse keuken te bieden heeft op onze Tapas Boot. Bootje Varen Breda heeft met de Sail & Dine arrangementen al ongelofelijk veel bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten tot een absoluut succes weten te maken.